#ForceFriday – Dark Apprentice

Jag har tidigare skrivit om Max Factors samarbete med McGrath och deras Star Wars sminkningar som kommer att dyka upp under hösten. Idag är det dags för Force Friday och i samband släpps ytterligare en look; Dark Apprentice. Inspirerad av den mörka kraften. Själv beskriver hon looken som ondskefull och snygg och vill få alla kvinnor att våga inspireras av sin inre mörka kraft. (Detta med att jag var halvklar med min styling för idag när jag fick mailet..) Det är mycket svärta med röda inslag. En av den mörka kraftens mest framträdande looker. Snart kommer även den ljusa kraften att gestaltas och jag ser verkligen fram emot det!

1 Comment

  1. info

    30 november, -0001 at 00:00

    Jäklar vilken häftig look! // Sv; Det var definitivt ett av de bästa eventen jag varit på! ?

Leave a Reply