Beauty,  Makeup,  Tips

MAC In extreme dimension

Ögonfransar och mascara har aldrig varit mitt problem egentligen. Jag har på många sätt inte märk någon skillnad på mascarorna jag testat. Vissa blir bättre då de lättare kan definiera även de små babyfransarna men annars är det inte mycket mer de gör. Tills jag testade MAC In extreme dimension mascara.

Jag lovar er att jag var lite kritisk innan, för jag hörde vad som sades. Att den skulle ge böj,volym och längd, men jag trodde inte på det. Och första gången jag testade den var jag lite som så att jag undrade om det var allt? Kände lite på borsten och gav den ytterligare en chans dagen efter. Och jäklar vilken skillnad! Man behöver bara lära sig hur man ska använda den. Det är ju fransar all over the place när man är klar med den. Och inte behövs det massvis med omgångar för att få det så. Två lager, fint genomarbetade och ni får resultatet nedan.

​Det är en lättviktsmascara med en rätt så klumpig borste, i plast. Sidorna är uppdelade som så att vissa inte har någon som helst pigg och andra sidan har mycket för att få lite kräm på fransarna. Den gör det även lätt att komma åt småfransarna och de på undre franslinjen utan att det blir en stor röra. Väl värt att testa för alla som tagit sig igenom x antal mascaror men ännu inte hittat sin favorit. 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *