Beauty,  Hudvård,  Press samples

Dermaceutic Advanced Cleanser

​Jag har en ny favorit i badrumsskåpet. Denna gången är det en rengöring från Dermaceutic. Det är inte lika mycket aktiva ingredienser i denna som det är i övriga Dermaceutikprodukter, vilka kan vara lite starka för vissa. Själv älskar jag det mesta jag testar därifrån faktiskt. ( Tidigare har jag skrivit om deras Derma Lift)

Dermaceutic Advanced cleanser är ett milt rengöringsskum som faktiskt tar bort makeup och smuts i ansiktet väldigt bra. Speciellt tillsammans med en vanlig makeupremover. Men såklart innehåller skummet lite härliga ingredienser som får huden att må bra och jag tänkte gå igenom dem lite snabbt här nedan.

Xylitol: Är ett ämne som förhindrar kroppens uttorkning, detta genom att främja och få kontroll över hudens vattenflöde (perfekt till vintertorr hud).
Zinc: Reglerar hudens talgproduktion och är även bakteriedödande. 
Urea: Ett ämne som naturligt finns i huden och binder fukt, och då hjälper huden att hålla sig mjuk och återfuktad.
Glycerin: Med vegetabiliskt ursprung som skyddar huden och hjälper den behålla fukten.

Som ni ser, en effektiv rengöring med fokus på att hålla huden återfuktad och fin. Faktiskt få rengöringar som får huden såhär ren efteråt. Och som jag sa tidigare är detta en ny favorit, och jag tycker alla borde testa den om man inte är extremt känslig för parfym, för det innehåller den. Mig gör det absolut inget, men vet att vissa absolut inte kan ha det i. 

Dermaceutic går att hitta hos hudterapeuter men även hos vissa webbshoppar så som Skin City.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *