Okategoriserade

This weeks must have

Tänkte att det kunde vara roligt att köra igång med en “Veckans Must have” och lyfta några produkter jag är extra sugen på denna veckan. (Just veckans kollage var väldigt snabbt gjort, men bättre kommer) Är inte det lite roligt?

Rituals Hamam schrub, en scrub jag varit sugen på sedan jag testade hamamserien på ett hotell. Den luktar fantastiskt av eukalyptus, rosmarin och ingefära. En riktigt renande och uppfriskande scrub.

St. Tropez bronzing mousse. Nu när kylan kryper på och man garanterat är blekare än vanligt vill jag gärna få upp mig färg lite. Och hur konstigt det än låter har jag aldrig testat St. Tropez. Så det kanske är på tiden?

Loelle Arganolja. En mjukgörnade olja för både hår och hud. Dessutom har jag en väldigt bråkig hårbotten och har testat allt. Har fått nys om att arganolja kan fungera för detta. Och då är en ekologisk kallpressad arganolja att föredra såklart. 

YSL Black Opium. Visserligen är detta inte en ny vill ha-produkt. Men jag är extra sugen på den nu. Doftkategorin är “Blommigt kaffe” och är väldigt mystisk och sensuell. Basnoter i den är Vanilj, kaffe accord, cederträ och patchouli. Hjärtnoterna är Apelsinblomma, tuberose, sambac jasmin och toppnoterna är Mandarin-essens, rosépeppar, Päron. Så ja, ni förstår kanske varför jag älskar den. Den skulle passa perfekt att variera med min La vie est belle. 

Beauty Blender Blotterazzi. Den är som ett blottingpaper, fast återanvändbart och i svampform. Perfekt att ha med och använda när man står i butikens hemska lampor som framtvingar en glansig pappa hur mycket man än preppar.

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *