Beauty,  Inspiration - Beauty

Lets talk about trends – Make it natural!

Trender, trender, trender. Visst är det härligt när en ny säsong är på intågande och man får uppdatera sig lite? Men vad gäller i vår då? Och kommer det passa alla? Oh yes, it will! Får vårens trender är så delade att det kommer att finnas någonting för varenda en av oss. Eller till och med flera trender vi kan leka med.

Jag kommer dela upp trendinlägget i två delar, detta då det är två huvudtrender som gäller, mycket eller inget, och har därefter plockat isär dessa trender en del för att lättare kunna förstå dem. Och i detta inlägg börjar vi med inget, det naturliga.

Street chic

Denna trend bygger på det vardagliga, hur vi faktiskt ser ut i det dagliga livet och gör en bärbar look på detta. Det ska inte vara för perfekt, det ska gå ganska snabbt och gärna vara lite messy. En schysst street look helt enkelt där vi inte döljer alla våra fel utan faktiskt jobbar med det vi har och inte kör på för mycket av något.

Vi har gråare sotningar, lite naturligt brunt och inte för perfekta fransar. Vi kör inte på concealer in i oändligheten utan använder hellre en skirare foundation där hudens egna lyster får lysa igenom.

Strobe it!

Ingen har väl missat allt snack om strobeing? I vår smäller det till rejält, men inte på det där sparkling overkillviset som jag vet att många av oss kört på det senaste. Utan här ska det vara som att det är hudens egna lyster vi jobbar med, gånger tusen. Det är inarbetat i huden med en superlätt foundation och bara glänser. Nästan som att huden är lite fuktig eller metallic.

Lättast att få till denna look är genom krämprodukter så som strobe cream och krämhighlights.

Surf glamour

Här kommer den looken som är mest sminkad bland de naturliga. Den surfchica looken där vi mixar bronzer med jordiga och naturliga färger som passar individen. Här är det inget som är överdrivet utan allt går i en harmoni, med en lätt wetlook som inspirerad från varma sommarkvällar, soliga dagar och massvis med saltvatten. Rätt och slätt en glamourös surftjej.

​I nästa trendinlägg kommer de färgglada och mer poppiga trenderna, men visst är dessa härliga looks att ta med sig och jobba med? I love them! 

Bildkällor: topinspired.com, hellonatural, buzzfeed, refinery29, allure.com, harrell68, hairextensionfusion, francly estoric, spiritual gangster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *