Beauty,  Inspiration - Beauty

Spring trends. Part 2. It’s all about everything!

Nu kör vi del två av vårens trender, tidigare pratade jag om det lite mer naturella. Idag går vi på motsatsen. Nu kommer de härliga färgklickarna, nu kommer trenderna för de som tycker om att sminka sig och uttrycka sig med smink!

Messed up 60’s

En trend där vi inspireras av 60-talet. Men med en mordernare tvist. Här är det fortfarande det imperfekta som gäller, det är klumpiga fransar, grafiska linjer och gärna en fakead glob. Lite som att du tar allas våran Twiggy och smetar ut det, adderar lite färg och gör om det till ditt eget med en grungesöt touch.

Syntetic lips

Såklart finns det en undertrend som fokuserar på läpparna, och i vår är det en syntetisk läpp som gäller. Inget naturligt här inte. Välj själv om du vill haka på det operfekta tåget och göra läppen lite messy och påduttad eller om du hellre vill köra på en perfekt formad läpp. Det finns inget rätt eller fel.

Färgerna går åt det lite varmare hållet, med en släng gult eller orange i, men ingenting är fel och trivs du inte i de varmare tonerna är det ju inte svårt att få fram en schysst syntetisk rosa läpp heller.

Pop it!

På samma tema som ovan fortsätter trenderna, här är det poppiga färger som gäller. Inte så viktigt hur och vart, men det är ett element vi kommer att se mycket av i vår. Inspirationen kommer från barnteckningar, så skrikiga färger som placeras nästan lite på måfå. Kanske som en eyeliner, under ögat eller helt enkelt någon annanstans i ansiktet. Men lekfullt ska det vara!

A softer shade

För en gångs skull så finns det en snällare variant av trenden med, för er som vill testa på de poppigare färgerna men inte riktigt vågar ta steget fullt ut. Tänk er vattenfärger istället för pastellfärger. En mjukare, mer transparent färg som gör det mer bärbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *