Beauty,  Hudvård

Foreo Luna

Efter att ha hört mycket bra om denna lilla rengöringsborste tänkte jag testa den och köpte ”testversionen” av den. Luna Play. Det är egentligen en liten av den som man kan ta med sig om man ska ut och resa eller så. Men då de stora kostar en hel del ville jag testa den först. Det ska bli väldigt spännande att göra det!

Än har jag bara haft den några få gånger, men det känns verkligen om att huden är ren efter att jag använt den. Betydligt renare än vad den känns när jag skrubbat och använt min rengöring. Och det är positivt för jag har massvis med inte så roliga förstorade porer och pormaskar nu.

Men vad gör Foreo Luna?

Det är en rengöringsapparat som med pulserande rörelser rengör och peelar huden. Den ska ge mindre porer och lyster till huden. Detta genom att lösa upp de igentäppta porerna och även hjälpa till att lösa upp döda hudceller. Dessutom är den gjord i silikon så den ska vara väldigt lätt att rengöra.

Återkommer när jag testat den mer och om det är värt att köpa en större som dessutom har ett program för anti-aging.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *