Dagens Makeup,  Makeup

Gott nytt år!

Nu är 2016 till ändå och jag vill passa på att önska er alla ett riktigt härligt nyår! Jag hoppas ni tänker på djur och andra som är rädda för raketer och överlåter det till proffsen eller bara smäller av några få vid 12-slaget.

Här blir det inte en endaste liten raket då både jag och Luke tycker illa om dem, vackra visst, men bara när de som kan smäller på bra ställen. Fördjävliga på gården.

Dagen kommer att spenderas i skönhetens tecken, jag har planerat upp en härlig spadag för oss här hemma med massvis av mys och andra gosiga saker. God och hälsosam mat och framåt kvällen blir det lite goda drinkar och snacks. Vad ska ni hitta på?

Jag vet att ni har ganska fullt upp och jag har inte haft tid att lösa en grym nyårsmakeup iår så jag bjuder er på en lättare inspiration här och vill ni ha en tutorial på en snygg och enkel sminkning jag gjort kan ni istället kika in hos Baking babies och se en jag gjorde för deras julkalender!

Bas:
Max Factor Smooth miracle primer
MAC Face & Body
MAC Pro longwear Concealer
MAC Mineralize skinfinish
Idun bronzer midsommar
MAC rouge dainty
MAC Highlighter soft & Gentle

Ögon:
MAC Paintpot Painterly
Urban Decay Naked Smoky palette
Urban Decay eyeshadow solstice
MAC blacktrack
Xbeauty mascara

Anastasia brow definer
Anastasia clear browgel

Läppar:
Mac prep+prime
H&M lipstain leading lady

5 kommentarer

  • Saraglavin

    Ha det! Fy tusan vad skönt det är efteråt (och under tiden såklart)! Men jag gillar verkligen när man tar sig tid att ta hand om sig själv och fixa allt!

  • Linda

    Vårt nyår blev lugnt hemma,utan raketer då vår hund inte gillar det heller.
    Svar: Detsamma till dig och God Fortsättning! Men eller hur, man vill ju gärna läsa en lättöverskådlig blogg som du säger! Nära nu tills jag förhoppningsvis får min design omgjord;) Jag och jag stör mig en del på de som har att man får trycka på Läs mer på sina bloggar. Jag har det på LM-hemsidan men tycker att det passar sig bättre på det viset än på en blogg för man vill ju ha flödet som du skriver;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *