Beauty

Daisy Beauty Awards 2017 – Bästa brynprodukt

Jag har fått äran att sitta i Juryn för Daisy Beauty Awards 2017, som i år även kommer att avslutas med en gala i februari. Det är först då vinnarna utses och jag ser så fram emot detta. Sitter nu och funderar på vad jag ska ha på mig, vilket smink jag ska ha. OCH hur jag ska ta mig dit och tillbaka med en liten buse. Jag kommer ju vara borta över natten och det går ju inte med en nattammande bebis en vardag. Så det är inte bara jag som behöver galautstyrsel.

Men mer om det senare. De nominerade är;

  • Depend Triangular eyebrow pencil
  • The BrowGal Ögonbrynssax
  • Benefit Ka-Brow
  • Anastasia Beverly Hills Brow definer
  • Brows by Mii Statement brow kit

Har ni några sköhetsfavoriter från förra året?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *