Beauty,  Dagens Makeup

Old looks

Det har för mig varit en liten paus, som ni kanske märkt. Det har inte varit så mycket makeuper här. Och än mindre på instagram. Jag har helt enkelt inte sminkat mig. Jättetråkigt absolut, men skönt för mig. Efter utrensningen på nyår har min hud blossat upp och jag låter den återhämta sig. Men snart kommer det. Och det kommer stort.

Nästa vecka ska jag upp till Stockholm, det är dags för Daisy Beauty Expo 2017 och jag ser fram emot det som väldigt, väldigt mycket. Dessutom har jag fått inspiration igen, så nu ska jag bara få till alla sminkningar och härligheter i vardagen. Så länge har jag några gamla godingar på lager. Dessvärre vet jag inte vad för produkter jag använt så i dagsläget får ni klara er utan produktlista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *