Beauty,  Makeup

Soap brows

En ny snackis i skönhetsvärlden är Soap brows. Eller det kanske inte är så nytt? Hur som har det spridit sig som en löpeld på sociala medier och jag var rätt kritisk först. Jag menar tvål? I brynen? Hurdå? Fattade först ingenting och tänkte att det nog inte funkade. Men det fortsatte pratas om det och jag tänkte att jag bara måste testa det. OCH DAMN!

Det här är livet för er med lite ögonbryn. Jag har inte ens så mycket bryn men helt plötsligt ser de helt fantastiskt fylliga och härliga ut. Drömbryn. Jag tänker att jag ska slänga ihop en youtubevideo där jag visar hur jag gör, men tills det är gjort så vill jag ändå dela med mig av detta med er!

Det enda jag har i brynen är alltså tvål och lite, lite Anastasia dipbrow i taupe. Det är en hårdtvål som jag gnuggat med lite vatten på en borste, en spolie (mascaraborste) tills det blivit segt och dragit genom brynen. Grymt va?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *