Beauty,  Hårvård,  Press samples

Revlon BeFabulous

Under ett antal år har Revlon arbetat fram en ny produktserie, de har kombinerat forskning och sin erfarenhet och 1 Mars kommer den. Serien går hand i hand med filosofin att lyfta fram varje kvinnas skönhet. Det som blivit av detta är Revlon Be Fabulous och jag har fått möjligheten att testa på en av linjerna i denna serie.

De tre linjerna är alla utarbetade efter Revlons C.R.E.A.M system vilket ska hjälpa fem vanliga hårproblem. Sedan är de olika linjerna ännu mer fokuserade på hjälp. Så ni förstår att de verkligen tagit fram någonting för att ta hand om håret.

C.R.E.A.M står för:

Color protection – En patenterad formula som hjälper håret att bevara färgen längre.
Repair – Reparerar skador på fjällskiktet och skyddar det.
Enhancement – Innehåller Pathenol som hjälper till att ta fram hårets glans.
Anti-age – Innehåller vitamin E som är en antioxidant och hjälper till att bevara hårets vitalitet.
Moisurizing – för vem behöver inte fukt i håret?

De tre linjerna i serien är Daily Care fine hair som ger volym och fyllighet utan att tynga ner håret, Daily Care Normal/Thick hair som ger balans och fukt och serien jag fått möjlighet att prova Hair Recovery som stärker fibrerna i håret med keratin och skyddar det från yttre påverkan.

Be Fabulous Hair Recovery

I denna är det tre produkter, schampoo, balsam och ett leave-in serum. Håret känns rent och fint efter användning och det känns faktiskt som att det har effekt. Lockar kommer fram mer och det är lättare för mig att ha håret utsläppt. Jag får inte heller lika lätt dreads. Fantastiskt när man har ett hår som fått stå ut med mycket blekning. Däremot har jag ett stort problem med den, den innehåller någonting som min hårbotten inte tål. Dock ska jag inte skriva bort den än. Vet att jag tidigare fått en allergisk reaktion på Björn Axéns schampoo, men glömde av det och köpte ett från dem. Så det kan vara det som ligger kvar nu med. Men det är troligtvis inga allergener i dessa så alla andra kan ju känna sig safe. Det är ju någonting som jag inte tål.

Vad gäller serumet är det en dröm. Jag har tidigare hittat serum som varit fantastiska, men de har alla haft oljor i sig och på så vis varit gula. Vilket kan färga av sig på ett blekt hår. Denna är inte gul någonstans vilket har gjort att jag inte behövt använda silverschampoo en enda gång. Något jag fått använda rätt ofta annars när jag haft serum och oljor i håret. Så har du ett favoritschampoo och balsam sedan innan och inte vill byta men samtidigt saknar något. Testa detta! Det är min nya favorit!

#nouw30daychallenge #revlon #hårvård #skönhetsblogg #skönhet #schampoo #serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *