Beauty,  Makeup

Apoliva Makeup

Apotekets egna märke Apoliva har en makeupserie, en serie de nu uppdaterat i snyggare mer klassiska förpackningar. Och jag älskar enkelheten i dem. Svart och silver, väldigt stilrent. Skuggpaletterna och pudret har en bra spegel i dessutom. Jag vet att utsidan inte är allt men viss gör det en hel del om det tilltalar? Och det gör det verkligen, men låt oss diskutera insidan på produkterna.

Apoliva Makeup är smink som är speciellt anpassad till känslig hy och på så vis funkar den på alla hudtyper. Det är snälla ingredienser och dessutom är alla produkter utom mascarorna fria från parfym, alkohol och konserveringsmedel. Då får man dock tänka på att de blöta produkterna inte håller så jättelänge. Själva produktserien har inte så mycket överraskande färger och utföranden utan de håller sig än så länge till bra basprodukter.

Apoliva Eyeshadow Palette

Denna ögonskuggspalett tog mig verkligen med förvåning. Den är en av mina favoriter just nu. Visst är dessa puderkrämskuggor kanske inte de absolut bästa jag använt men de är helt klart riktigt bra ihop. Man kan verkligen mixa hur man vill och det blir ändå snyggt. Denna palett är den varma i färgen Beige-brun så det kanske inte är så konstigt att de alla passar ihop, det är ju inga extrema färger. Men jag gillar den de dagar man bara vill fixa till det lite snabbt och vill att det ska gå ihop bra.

Kostar 159kr

Apoliva Foundation

Apolivas foundation är en lät krämig foundation som ger ett snällt och naturligt resultat. Det är alltså någonting för den som vill ha det väldigt lätt och att det inte ska synas. Tanken är att man ska täcka ojämnheterna med concealer och att denna bara ska hjälpa till att jämna ut och ge en fin ton. Ett tips till er som vill testa den är dock att testa lite på käklinjen och låta det sitta en timma eller mer innan ni köper. För på mig var den jättefin när jag drog på och sedan oxiderade den. Inte så snyggt! Med det i åtanke kanske man ska överväga att ta en ljusare nyans.

Kostar 169kr

Apoliva kompaktpuder

Detta är ett puder jag tycker om jättemycket, det är lätt nermattande och inte för täckande. Bra förpackning dessutom om man vill ha med och bättra på sminket under dagen då spegeln är stor och bra. Dock saknar jag en sådan kudde i, så man kan dutta på. Inte för att jag för ofta gör det men det hade vart fint att få med.

Kostar 159kr

Apoliva rouge

Apolivas rouge i färgen Mellanrosa är ett fin glittrigt rouge i en brunrosa nyans som ger en härlig lyster på kinderna. Det ser ut som att den ska glittra massvis i förpackningen men när den väl kommer på så blir det en lätt lyster på mig. Perfekt lyster faktiskt om jag ska vara ärlig.

Kostar 129kr

Apoliva lipstick

Jag älskar den enkla designen i Apolivas läppstift. Dessutom gillar jag att de är magnetiska så att locket verkligen sitter på plats. Det är ett krämigt stift med lätt lyster i, i alla fall färgen mellanrosa. Det sitter bra med primer och penna, så letar man efter en neutral och lätt förg är denna helt klart värd sitt pris. Innehåller vitamin C och E och solrosolja så att det bevarar fukten och ger antioxidanter.

Kostar 139kr

Apoliva Volymmascara

Här ser ni resultatet av Apolivas volymmascara i den bruna nyansen, har letat efter en bra brun mascara och nu har jag hittat en. En mascara som är snäll mot ögonen och bygger upp fransarna fint utan att klumpa ihop dem. Den skapar ingen magi kanske men visst blir det ändå bra effekt på den?

Kostar 149kr

#nouw30daychallenge #apoliva #makeup #skönhetsblogg #pressutskick #skönhet

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *