Övrigt

Skillshare – perfekt för mig som älskar att lära mig nya saker!

Detta inlägg innehåller (typ) affilliatelänkar.

Jag fick ett tips av finaste Sandra (som för övrigt har världens finaste och mysigaste blogg, så gå in och läs!) om en sida som heter Skillshare. Där hänger jag en hel del och grottar ner mig nu. Just nu sitter jag och tittar på föreläsningar om Instagram och SEO. Men det finns massvis av andra härliga föreläsningar/kurser att se på.

Så vad är det då? Jo helt enkelt en community där man lär varandra saker, proffs inom sina branscher delar med sig sina bästa tips och tricks. Det finns allt från hur du tecknar söta bakverk till hus du designar en hemsida. Det finns massvis med kurser i fotoredigering och marknadsföring. Så helt enkelt massvis med fantastiska saker att lära sig! As you can see så är jag väldigt såld. Har ungefär 150 kurser lagda i min lista. Och då har jag inte ens sett många utav de 15 000 kurser som finns.

Så vill du lära dig mer om ungefär allt som har med design, bloggande och fotograferande att göra? Såklart du vill!

Då har jag en kod som ger dig en månad gratis PRO-medlemskap på Skillshare, vilket är amazing. Sedan kostar det ca 100kr/månaden. Finna också ett gratismedlemskap man kan välja, men då får man inte lika många kurser. Du följer bara denna länken för att ta del av erbjudandet. Och det jag får ut av detta är helt enkelt att för varje person som reggar sig får jag en månad också. Så detta inlägg är inte sponsrat eller så på något vis. Utan helt enkelt så älskar jag denna sidan och vill dela med mig till er! Men jag blir såklart superglad om ni reggar via min länk!

#tips #skillshare #kurser #fotografering #bloggande #design

Med Kärlek, Sara

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *