Beauty,  Hudvård

Black mask av Annemarie Börlind

Igår behöves en liten paus, och min hud behövde lite kärlek så jag passade på att kör på en ansiktsmask jag fick med mig hem från Daisy Beauty Expo. Fick en hel drös men denna gången blev det en från AnneMarie Börlind jag testade. Hennes 2in1 black mask.

AnneMarie Börlind är ett tyskt ekologiskt hudvårdsföretag med dokumenterat effektiva produkter. Alla produkter ska hjälpa huden att stärka sin naturliga funktion. Hudvården är en ECO certifierad vård som kombinerar natur och vetenskap.

Black Mask 2in1 är en kombination av ansiktsmask och peeling, den har nermattande egenskaper och jobbar mot förstorade porer. Dessutom hjälper peelingen till att ta bort döda hudceller och lämnar huden med en fin lyster, i alla fall enligt mig. Jättehärlig och fin känns huden när jag använt masken och jag kan verkligen rekommendera den.

Ni får ta att det inte är så mycket just för tillfället här, inte så mycket avancerat i alla fall för det är en period när Cleo kräver mycket och nu när #nouw30daychallange är över känner jag att jag inte behöver lägga 110% utan kan låta det gå någon dag då och då för att istället försöka leverera lite bättre inlägg. Inte som detta då, utan nu kommer det ett i all hast för att berätta för er. Hoppas ni är okej med det. Blir ju lätt så när man har en tös som just nu är frustrerad över att hon inte får till det sista inför krypandet.

4 kommentarer

  • tessochlex

    Fullt förståligt, han får ta bloggen när man hinner. Bloggar ofta sena kvällar, med en vild tre åring är det enda tiden som finns. Kram på dig

  • Saraglavin

    Nej ? Detta är inte en sådan mask som tur var. Det var ett helvete att få bort den du menar. Denna blöter man ner och ”skrubbar” bort då den blir en scrub då ? Så jättemysig är den!

  • Saraglavin

    Haha, ja och på kvällarna vill man ha lite kvalitetstid dessutom. Det är svårt. Men man får inte sätta för höga krav på sig själv. Man hoppas ju att folk förstår. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *