Beauty,  Makeup,  Press samples

Makiash makeup

Makiash är ju ett märke som spridit sig på sociala medier det senaste och hyllats av massvis av skönhetsbloggare. Men jag har inte hunnit testa detta märke förrän nu, eller ja. Jag har ju testat det ett tag nu såklart och jag ställer mig helt klart i kören för de som älskar märket. Visst finns det de saker som faller mig mer i smaken än andra, men överlag tycker jag helt klart om det.

Makiash är ett svenskt märke som bygger på modellers erfarenheter och krav, det ska vara lätt att ta med och ta fram det bästa hos personen.

Makiash Perfect finish loose powder

Wow alltså, detta pudret är helt magiskt! Det smälter in i huden och du behöver knappt någonting för att få en fin finish. Innehåller antioxidanter och vitamin C och E. Dessutom ska det återfukta och strama upp huden. Det känns faktiskt som fukt man lägger på huden, första gången trodde jag att borsten var blöt. Sedan om det stramar upp och minskar porerna vet jag inte. Men det är ett riktigt bra puder.

279kr

Makiash bronzing powder

Jag har testat solpudret i färgen Sun kissed vilket är en kall matt färg som blir supersnygg på. Det blir inga tråkiga linjer och det är lätt att applicera och få det att se snyggt ut utan att det ser ut som man lagt solpuder. Dessutom har förpackningen en stor och bra spegel så man kan ta med och alltid ha en med när man ska bättra på läppstift eller liknande.

179kr

Makiash lipcolor pen

Makiash lipcolor pen i färgen clear red är inte matt som man kan tro utan fantastiskt snyggt glansig. Färgen är intensiv och glider på lätt utan att klibba. Sedan får man såklart undvika pussas efter man har anävnt för det färgar av sig lite. Men vilka glans gör inte det?

Det är lätt återfuktande och dessutom luktar det fantastiskt gott!

139kr

Makiash trio eye shadow

Makiash trio eye shadow i färgen Classic mix är en lätt ögonskuggstrio som fungerar till det mesta. Den är lätt att mixa och jag tycker färgerna är härliga både för en vardagssminkning och en lättare festsminkning. Speciellt om man kör med det röda läppstiftet till och en eyeliner. Jag tycker färgerna är lättare att blanda och sota för de flyter ihop fint och dessutom är det schyst att kunna ta med den då även denna innehåller en stor och bra spegel.

199kr

Makiash volume and lenght mascara

Makiash volume oand lenght mascara är en mascara som ska ge allt utan att klumpa. Det ska bli volym och längd på fransarna och mascaran ska vara ”gnuggfast”. Lättast att visa resultatet av mascaran är ju helt klart genom bilder istället för att säga vad jag tycker och beskriva det. Men visst ger den ett fint resultat? Helt klart en prisvärd mascara!

170kr

Utan mascara, ett lager och två lager.

Dessa produkter har jag fått i ett pressutskick helt utan krav på motprestation. Åsikterna och orden är mina egna.

#skönhetsblogg #beautyblog #makiash #pressutskick #smink #makeup

27 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *