Första tanden

Igår upptäckte jag att det såg lite annorlunda ut när Cleo skrattade. Jag såg något som såg ut som ett litet riskorn i tandköttet på underkäken. Kände efter och där var något vasst. En liten tand hade dykt upp. Min lilla bebis har fått sin första tand.

Lillskruttan är inte allt för intresserad av att visa den men den är där. Det förklarar också varför hon gnagt lite extra på allt, varit extra gnällig och snorig. Det förklarar kanske till och med att hon varit helt kallsvettig. Den där tandsprickningen är ju inte snäll mot de små. Hade jag vetat att det var det hade jag nog gett henne mer fryst puré i nappen. Men vad ska man göra?

Ikväll ska jag på världens skönhets event på Hotel pigalle, så det lär bli en hel del snapande (granbergsara) och instastory (saraglavin_) att bjuda på. Haka på där!

8 Comments

 1. Saraglavin

  30 november, -0001 at 00:00

  Ja, det blir så krångligt att ha olika bloggar även fast det kanske hade vart smidigt. Men vad tusan, tror det kan bli bra att köra lite av varje också. Man bloggar ju ändå om det man själv tycker om ? Följer dig tilbaka ?

 2. beautybyjia

  30 november, -0001 at 00:00

  En sån sötis ? Vad roligt med en liknande blogg som jag har eller ja, jag bestämde mig igår att föra samman min vanliga blogg där jag bloggar om familjelivet och mode ihop med min nystartade skönhetsblogg här på Nouw. Så följer dig gärna ?

 3. Carin H Brander

  30 november, -0001 at 00:00

  Yay, första tanden! Vad skoj! Vår dotter fick sin första när vi var på Kanarieöarna, hon vaknade på nätterna helat tiden och jag fattade ingenting förrän jag såg den där lilla lilla tanden… Tänk att det ska vara så obekvämt för dem. Och sen när de väl har kommit så ska de tappas igen, det kan jag tycka är lite elakt.

 4. Kamilla

  30 november, -0001 at 00:00

  Stort när första tanden dyker upp?. Ha en fin måndag

 5. ullie

  30 november, -0001 at 00:00

  åhh det är så speciellt med första tanden

 6. Johanna Utterberg

  30 november, -0001 at 00:00

  Åh vad kul med första tanden! ?

Leave a Reply