Beautyevent på Hotel Pigalle

I lördags fick ni en liten lätt bildbomb på instagram, det var för att jag var på ett helt fantastiskt event tillsammans med ett gäng med underbara influencers. Vi höll till på den helt nya sviten på Hotell Pigalle , Suite Belle. Där var det ett härligt event i skönhetens tecken. Vi pratade lite Aloe vera med Yllka och smink med Amanda . Rapunzel var också där och stylade håret på de som ville.

Det var också livebahandlingar av botox, som jag tyvärr inte kunde ta del av då jag fortfarande ammar. dessa bjöd det härliga gänget från My Beauty clinic på. Lucas Lexton var också där och visade sina fantastiskt fina klockor, med specialvänd urtavla så man slipper vrida handen för att kolla tiden. Jag gick hem med en snygg i svart och silver.

På eventet åt vi gott från Sundbäcks Fisk & Delikatesser och Tårtbiten Carolines Caromeller och drack bubbel från Winefinder .

Efter eventet begav vi oss till Brasserie Lipp och åt en härlig middag, de flesta släpandes på stora, stora goodlebags. Min blev så stor att jag helt enkelt fick åka och hämta den med bilen dagen efter.

Tack Storstadsmamman och LM Event för en helt fantastisk kväll!

Publicerat av

8 reaktioner till “Beautyevent på Hotel Pigalle

  1. Stort tack för att du kom och förgyllde vår kväll med!!
    Svar: Jag trodde ju verkligen att det skulle göra ont, men det kändes nästan inte alls. Så jag blev ju väldigt förvånad Hade förberett mig på det värsta, hihi. Åh gud jag vet inte om mina muskler i ansiktet är spända. Det känns bra i efterhand, känns ju inte så direkt. Jag är jättenöjd och mitt nästa besök hos dem blir nog för en kemiskt peeling då jag är så fruktansvärt torr i min hy!
    Så himla kul att du kom så att jag fick träffa dig igen! Skönt såhär nu när eventet är över efter 4 månaders förberedelse.Vi var så spända inför detta, första gången för mig och Tanja ihop med;) Nu är det bara lite efterarbete som skall fixas. Nu längtar vi efter fotografens bilder med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *