Beauty,  Övrigt

Beautyevent på Hotel Pigalle

I lördags fick ni en liten lätt bildbomb på instagram, det var för att jag var på ett helt fantastiskt event tillsammans med ett gäng med underbara influencers. Vi höll till på den helt nya sviten på Hotell Pigalle , Suite Belle. Där var det ett härligt event i skönhetens tecken. Vi pratade lite Aloe vera med Yllka och smink med Amanda . Rapunzel var också där och stylade håret på de som ville.

Det var också livebahandlingar av botox, som jag tyvärr inte kunde ta del av då jag fortfarande ammar. dessa bjöd det härliga gänget från My Beauty clinic på. Lucas Lexton var också där och visade sina fantastiskt fina klockor, med specialvänd urtavla så man slipper vrida handen för att kolla tiden. Jag gick hem med en snygg i svart och silver.

På eventet åt vi gott från Sundbäcks Fisk & Delikatesser och Tårtbiten Carolines Caromeller och drack bubbel från Winefinder .

Efter eventet begav vi oss till Brasserie Lipp och åt en härlig middag, de flesta släpandes på stora, stora goodlebags. Min blev så stor att jag helt enkelt fick åka och hämta den med bilen dagen efter.

Tack Storstadsmamman och LM Event för en helt fantastisk kväll!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *