Beauty,  Makeup,  Press samples

Loreal Paris Brow artist xpert

Vi har inte pratat bryn på ett tag. Tyckte det var dags nu. Som så många andra har även Loreal utvecklat sitt brynsortiment. Denna gången med en penna som faktiskt är riktigt bra, Loreal Paris Brow artist xpert. När det kommer till brynpennor är jag en sucker för Anastasias brow definer och detta är helt klart en grym dupe på den. Till ett lite mindre smärtsamt pris. Visst, färgerna blir inte helt 100% jämfört med min medium brown. Men för att kosta 89kr är det helt okej.

Är man ute efter en penna som faktiskt är extremt prisvärd så skulle jag testa denna helt klart. Den kan ge ett lite för skarpt intryck då stiftet släpper ifrån sig lite mycket färg men det går lätt att borsta till efteråt och det krävs lite övning för att få till det snyggt. Men skam den som ger sig.

Jag ville visa er färgerna på ett bra sätt och då testade jag hur det blev på ett vitt papper, det ger ju inte en helt bra bild kanske. Men om jag visar på mig så visar det ju bara hur det blir på min hudton. Dock är det inte så jättenoga vilken färg jag personligen har, då jag gärna borstar och arbetar för att få en jämn färg. Men när det är ritat såhär kanske ni också förstår vad jag menar med att det blir ett lite hårt/ojämnt intryck av kritan.

Men summan invägt en jämförelse av andra liknande pennor och priset så är denna väl värd. Den sitter bra på mig och fyller sin funktion.

Denna produkt har jag fått i ett pressutskick utan motkrav att skriva om produkten. Orden är mina egna och de har inte påverkats av att jag fått produkten.

#skönhetsblogg #skönhetsbloggare #pressutskick #loreal #makeupartist #bryn #brynpenna

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *