Beauty,  Hudvård

Livets serum – Börlind Orange Blossom Energizer

Jag har ju nämnt att min hud bråkat en del med mig det senaste. Eller ja, innan jag bytte till detta serum. Det är en dröm att använda. Sminket la sig tidigare utanpå huden, det stramade och hade sig. Inget roligt alltså. Rätt yttorr och hormonpåverkad skulle jag säga. Men nu börjar den återvända till sig själv. Till att bara vara bra och kanske bli lite oljig fortfarande. Men man kan inte få allt.

Jag skulle vilja ge äran till detta helt fantastiska serum från AnneMarie Börlind. En C-vitaminkur med apelsinextrakt och morotsolja. Det är väl kanske inte ett serum utan mer en olja, men jag använder det som ett serum. Utäver apelsin och morot är det kallpressade oljor i vilket gör att den skiktar sig. Så därför måste man skaka den innan man använder den för att få ingredienserna att blanda sig.

Innan jag började använda denna läste jag inte på så mycket just för att jag inte ville veta vad jag skulle förvänta mig, men det jag upplevt stämmer väl överens med vad som utlovats. Har sett att huden fått en härlig lyster och glow, vilket den ska ge. Dessutom känns huden inte lika trött och lite slätare. Och serumet doftar helt fantastiskt. Det är livet att dra på det på morgonen (och kvällen såklart) för den har en härlig energirik doft av apelsin som är jättemysig.

Det man får tänka på med denna är att just C-vitamin motverkar pigmenteringar vilket kan leda till att om man som mig har fräknar så kan dessa blekas lite. Märker inget på detta just, men har märkt det på andra produkter med det i som jag använt tidigare.

För att vara en såhär fin, ren olja så är priset väl överkomligt. 330kr för 50ml. Inte det absolut billigaste man kan hitta men väldigt budgetvänligt ändå, med tanke på vad serum annars kan kosta.

Detta är ett pressutskick jag fått för påseende, det har dock inte påverkat mitt omdöme utan jag har recenserat det utefter vad jag tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *