Beauty,  Hårvård

12inONE Liquid by Exit

Ett av mina favoritmärken när det kommer till schampoo och balsam har en ny leave in spray. Och såklart ville jag testa den då jag är en sucker för detta med hårvård. Och än har den inte gjort mig besviken. Hade dock inte allt för höga förväntningar (trots att resten av hårvården är livet) av den anledningen för att den låter för bra för att vara sann. 12 saker i en, det brukar inte gå att hålla. Dessutom hade jag ju hittat en riktig kärlek i min andra leave-in från Revlon.

Men sedan läste jag på lite och insåg att det den lovade ändå var saker som fungerade bra ihop så jag har helt insett att den kan hålla vad den lovar. Allt finns som en fin lista men jag kommer bara sammanfatta vad den är tänkt att göra och det är att vårda och skydda håret. Den har både UV och värmeskydd, arganolja som tar hand om skadat hår och håller frizzet på plats. Och det gör den. Har visserligen inte testat värme på den då jag inte använder så mycket värmeprodukter och när jag gör det så använder jag gärna specifika värmeskydd.

Men håret känns lent och fint, inte lika torrt som innan och jag tycker det är en härlig produkt att applicera. Gillar verkligen att det sprayas så man slipper bli helt oljig om händerna. Inte heller har jag märkt att håret blivit betydligt gulare.

Dock ska jag väl tillägga att jag samtidigt som jag använt denna produkten även testat hårmasker och att de kan ha gett håret lite extra vård också.

Skulle rekommendera denna produkt till någon som inte orkar göra så mycket, eller som vill ha en snabb och lätt olja i håret. Det är verkligen vad denna är. Till någon som vill skydda men inte orkar med så mycket olika produkter. Som tycker att en räcker. Du får ju ändå det mesta med denna och dessutom har den ett väldigt överkomligt pris, 195kr.

Detta är ett pressutskick som jag fått hem för påseende, alltså är orden mina egna och jag har sagt precis vad jag tycker. Det är alltså inte ett köpt inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *