Beauty,  Dagens Makeup

Detta med att sova.

Jag förstår inte att jag ens förväntat log något annat än att jag inte ska få sova. Visserligen har jag haft en drömbebis som sovit och vaknat för att äta bara till största delen. Men eftersom jag, ju äldre jag blev ansåg att 05:00 var en bra start på dagen borde jag ju inte bli förvånad över att Cleo tycker samma.
Eller samma och samma, hon tycker att man ska gå upp vid 4 ungefär och somna om vid 6. Så inatt var jag uppe 03:30-06:00 för att sedan få sova 1,5h innan jag fick äta frukost och åka till jobbet. Så är lagom mör nu.

Såhär såg jag ut när jag åkte till jobbet imorse. Ska försöka uppdatera med produktlista sen om jag kommer ihåg. Väl på jobbet testade en kund ett läppstift som jag blev så sugen på. Så jag testade det också, så nu på bussen hem ser jag mer ut såhär. Tycker ändå jag hållt rätt så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *