Beauty

China Glaze SS17

Våren är här! Eller ja, i alla fall om vi frågar företagen. Vårkollektionerna kommer in och solen visar väl sig lite i alla fall. Med den vill man helt klart ha vårigare färger överlag, även på naglarna. Och visst är den nya kollektionen från China Glaze helt underbar! Det finns något för alla.

Har inte hunnit testa så många ännu, men den rosa skimriga fick sig ett test över ett matchande MAC nagellack (har dock ingen bild pga mina naglar ser ut som stryk) och det gifte sig helt perfekt. Ett roséguldshimmer över rosa naglar kan ju inte vara annat än en hit! Vad jag kan känna av detta än så sitter de fantastiskt bra, nagellack sitter inte på mig så att det ser okej ut efter en vecka är faktiskt stora pluspoäng!

Har utöver dessa även kärat ner mig i det turkosa och det blåa. Lite dovare än övriga färger men tror på dem ändå.

Har ni hittat någon favorit?

Dessa har jag fått som pressutskick, utan krav på vad eller att jag ska skriva om dem. Jag gör detta med egna ord och på eget bevåg. Det har inte heller påverkat mitt omdöme.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *