Cleos utveckling

1 år redan!

Idag fyller min älskade unge ett helt år! Kan ni förstå? Har haft ett stort kalas i helgen jag tänkte jag ska visa er lite mer från senare, vi har planerat och fixat. Bakat och dekorerat. Det har varit helt fullt upp. Men nu är det över och nu ska vi fixa allt inför förskolestarten och njuta av sista veckan av semestern. Vila och återhämta oss. Gosa till det rejält och fylla på med massvis av kärlek!

Men först tänkte jag faktiskt ge er några bilder från året som gått, några har ni sett. Andra har jag faktiskt inte hunnit publicera ännu.

Påväg hem från BB, 4 dagar gammal.
En busig 3 månaders tös på äventyr
7 månader gammal, börjar verkligen öva upp sin styrka
10 månader och jagar hästarna i Slottskogen
Fina midsommartjejen, som sedan fick dansa i ett regnskydd pga det började ösa.

 

Det har hänt så mycket det senaste året, och än mer ska komma att hända när jag ska lära henne allt om världen. Hon har exempelvis redan tagit 3 staplande steg, men föredrar att krypa då det går fortare och inte är lika läskigt. Men hon står själv nu och viftar och klappar händerna. Gången är inte långt borta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *