Mat

Proteinbars med kokossmak

I samarbete med Svenskt kosttillskott

Jag har verkligen jagat ett bra mellanmål, eller en tidig lunch som är enkel att ta med och som bara är att slänga i sig i farten. Men det är svårt, för man vill ju inte heller lägga hur mycket pengar som helst på det. Och att köpa något ute kostar ju sin beskärda del. Speciellt om man som jag behöver det ganska så ofta. Så när jag fick möjligheten att testa på Core proteinbar från Svenskt kosttillskott så var ju det helt perfekt.

Jag börjar ju oftast jobba vid 11-12 numer och jobbar då till 19:15, oftast har jag ju min lunch någon gång mellan 3 och 4 vilket blir många timmar utan någonting att äta. Inte heller vill man äta sin medhavda mat innan passet börjar heller för då blir det ju extremt många timmar innan man äter middag vid halv 9. Sådär bra pass egentligen om man ser det kostmässigt. Därför brukar jag försöka slänga i mig en proteinbar precis innan jag börjar istället och ha lite nötter på jobbet ibland. Det brukar räcka för mig.

Dessa proteinbars är faktiskt väldigt goda tycker jag, men jag är ju en riktigt sucker för kokos också. De går fort att äta och fyller verkligen sin funktion så att man står sig de där extra fyra timmarna till lunchen. Det är dessutom skönt att veta att man boostar kroppen med lite extra protein, även om även dessa bars (precis som de flesta andra) innehåller mycket socker. Men vad förväntar man sig om de är kokos med mjölkchokladsöverdrag? Det går inte att komma ifrån. Det är dock det enda jag hade att önska att det ändrades på. Annars är de perfekta!

 

Vad brukar ni äta för akutsnacks/mellanmål de dagar ni inte vill släpa eller hinner fixa någonting? Har ni några bra tips på bra saker man står sig på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *