Hudvård

Ännu en hudvårdfavorit Eucerin Micellar cleansing fluid

När vi ändå är inne på härliga saker som förenklar hudvården och favoriter så hittade jag denna godingen för ett tag sedan i badrumsskåpet. Eller jag hittade den när vi monterat upp vårt nya och jag skulle ställa in hudvårdsrutinen i den. Och den har verkligen varit en dröm för mig sedan dess. Det jag pratar om är Eucerin DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid. Ett Micellar vatten som jag tar efter att jag gjort rent huden på vanligt vis. Och det behövs. Det är så mycket smuts som sitter kvar på huden. Så numer kör jag denna innan hudvården både morgon och kväll!

Men vad är Eucerin Micellar cleansing fluid?

Det är en 3-i-1 produkt som både fungerar som rengöring, toner och ögonmakeupremover. Själv använder jag den som extra rengöring och toner efter min vanliga rengöring. Den tar bort den där extra smutsen som ibland blir kvar även om man tvättar ansiktet noga och gör att huden känns väldigt fräsch och återfuktad efteråt.

Den innehåller bland annat Gluko-glycerol och Hyaluronsyra som båda arbetar för att återfukta huden. Det förstnämnda stimulerar hudens egna återfuktning och gör att det blir en effektivare återfuktning av huden. Det andra arbetar med att binda fukten. Inte så konstigt att den känns återfuktad och mindre torr numer.

Är så glad att jag hittade denna just nu när vintern är på väg att komma och såklart hjälpa huden lite på traven att bli torr och härlig. Dessutom kostar den bara 97kr, vilket jag tycker är ett väldigt bra pris.
På tal om torr hud är ju sedan tidigare Aquaphor både min och Cleos favorit och vi har alltid en vid skötbordet och en liten i väskan.
Vad har ni för hudvårdsfavoriter? Hade varit roligt att höra vad ni tycker?

En kommentar

  • Frida Björkroth

    Jag tycker att det har blivit extra viktigt och lyxigt med bra hudvårdsrutiner sen jag fick barn. Jag är en typiskt ta-bort-sminket med tvål- och vatten tjej (måste vara som att svära att skriva något sånt här till en som jobbar med skönhet, hehe) men faktiskt de senare åren har jag skärpt till mig.

    Nu använder jag produkter från Avéne, jag gillar dom jättemycket. Enkla att använda och passar mig väldigt bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *