Hudvård,  Okategoriserade

Ziaja skincare

Inlägget innehåller affiliatelänkar*.

Jag har varit inne på hudvård ett tag nu, försöker sätta mig in mer i det och nörda ner mig. Testar både lyx och budget. Men gillar verkligen att hitta de där budgetfavoriterna som bara blir oumbärliga att leva utan. Fick för ett ganska bra tag sedan hem Tradebancoboxen och fick då testa på Ziaja skincare. Ett relativt nytt hudvårdsmärke här i Sverige med helt klart plånboksvänliga priser.

Jag har verkligen inte hunnit testa allt än, men lite har jag testat och är väldigt nöjd. Men nu ska vi fördjupa oss lite mer i märket och produkterna.

Ziaja skincare är ett hudvårdmärke från Polen, grundat 1989 med fokus på naturliga ingredienser. De har all produktion och produktutveckling i samma hus och kombinerar detta med att producera stora volymer och kan på så vis hålla ner priserna. De har tre huvudserier för att möta alla sorters hudtyper.

Ziaja aloe face cream

Ziaja Aloe face cream är en kräm som är väldigt vårdande och återfuktande. Aloeveran ska verka reparerande och lugnande för huden. Och jag måste faktiskt säga att jag tycker om denna krämen, har använt den som nattkräm tillsammans med min advanced night repair och tycker det funkat fantastiskt. Om det gjort några under återstår att se dock men huden är återfuktad och härlig. Dessutom kostar den 35kr. Vilket i princip är gratis.

Ziaja manuka tree cleansig gel

Ziaja Manukka tree cleansing gel är en ansiktsrengörig som hjälper tilla tt dämpa rodnad och irritation. Den rengör fint och innehåller extrakt manukaträdets blad som har antibakteriella egenskaper. Perfekt om man har lite blemmor och sådant alltså. Tycker faktiskt denna funkar kanon för att vara en rengörare. Använder dock makeupremover och micellar vatten också till detta.
Kostar 45kr.

Ziaja manuka tree day cream

Ziaja manuka tree daycream är en lätt och återfuktande kräm för kombinerad till oljig hy. För mig som har yttorr hy fortfarande så fungerade den inte kanon. Dock är den lite antibakteriell och reglerar talgproduktionen så den har fungerat vid den tiden på månaden för mig. Annars använder jag riktigt återfuktande krämer då det är vad min hud behöver. Men det kan vara värt att ha en för den där veckan när krämen bara kostar 49kr.

Ziaja ansiktsmasker

Nu kommer vi till det riktigt roliga, deras ansiktsmasker. De har flera olika och jag har inte hunnit testa alla. Men är ju en sucker för ansiktsmasker och dessa kostar på riktigt bara 7kr styck. Så här kan man verkligen unna sig. Imorse testade jag Marine Algea face mask som är en återfuktande gelmask för torr hy. Superskön och härligt svalkande. Var blå med små glitterkorn i. Den jämnar ut huden och ger en riktig fuktboost. Men det finns även andra som mattar ner, agerar lite utrensande och en för de med riktigt känslig hud. Kolla in dem vetja!

Har ni testat någon produkt? Eller har tips på andra budgetfavoriter man inte ska missa?

 

 

Spara

Spara

Spara

2 kommentarer

  • Gunilla

    Hittade dig när jag sökte på Ziaja hudvård! Som jag tills nyligen köpt på Lyko.se men de har nu slopat den excellenta serien. Var handlar du den nu??

    • saraglavin

      Hej!
      Ska jag vara ärlig köpte jag på mig senast i deras butik i Prag. Men det är ju inte ett så hållbart alternativ om man inte är där jätteofta. Tror jag sett dem i butiken Normal om du har den i närheten så kan det ju vara värt att se efter där? Annars såg jag att notino.se har ett stort sortiment. Vet dock inte så mycket om själva hemsidan och har själv inte beställt därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *