Okategoriserade

Adventslucka 1 – Loreal

Jag har verkligen fått fantastiska sponsorer till mina luckor iår, så då tänkte jag bjuda på en extra bonus varje advent med stor final på julafton. Någonting extra till er. Dessa luckor kommer dock ligga och vara lite bråkiga mot er. För de kommer öppnas på julafton och sträcka sig hela året ut. Så missa inte dem. Allt för att göra en liten twist av det hela.

 

I första bonusluckan hittar ni L’oreal. Ett kit från deras senaste kollektion med massvis av glitter och metallic. Ett fantastiskt kit som ni verkligen inte vill missa. Låter bilderna tala för sig själva och kommer använda produkterna i sminkningar i framtiden.

Vill du vinna?

För att vinna ska du motivera varför du ska vinna! Luckan är öppen 24/12 00:00 och sträcker sig året ut. Så kommentera inte redan nu, utan vänta tills den öppnas!

10 kommentarer

 • Anna

  Jag tände verkligen till på just Glow Drops. Har haft en produkt med glow i förut, och kände mig så fin i den. I efterhand har jag inte kunnat hitta den, eftersom jag inte minns märket (!) – men vill förstås prova en ny från dig!

  Önskar dig en jättefin jul och ett supernyår!

 • Annika Samuelsson

  Skulle nog behöva lite extra glow i detta vintermörker. Ett fint kit som kommer att få mig att glittra på varje fest och väcka nyfikenhet hos varje gäst. Måtte 2018 bli fyllt av glam, glädje och glamour för alla var man än bor.

 • Jasmine

  När du testade dessa produkter, kände jag, nej, hon tävlar inte ut dem! Jag trodde nämligen att det var en tävling. Blev helt kär i nyanserna och serien <3 Grymt tokig i metallicfärger!
  Så snälla, snälla, snälla! Se mig! Sätt dem på en nyårsraket och skicka dem till mig! <3

 • Maria S

  Julen är nästan över, men jag bjuder ändå på ett rim:
  Såhär i dessa kalla vintertider, kan man se att min hy nu lider.
  Min uppsyn är nog ganska dyster, därför är jag i behov av extra lyster!
  Glow drops från L’Oréal vill jag gärna testa, då jag på 30-årsdan i januari ska festa.
  Med glänsande produkter i metallic och glitter, blir jag så glad att det i hela kroppen spritter!
  Därför hoppas jag nu på lite extra lycka, så jag mitt ansikte lite extra får ”smycka”.
  Gott nytt år!

 • Theresia Vidén

  Vilken dröm att få vinna detta! Är långtidssjukskriven på grund av kronisk sjukdom, inte varit ute på månader. Det visar sig på min bleka ansikte. Skulle älska att få piffa upp det med det här lyxiga kitet! En perfekt liten julklapp till mig själv!

 • Jessie

  Åh, jag älskar metallic och det här innehåller ALLT!
  Att bara framhäva det naturliga tar jag med en nypa salt.
  Jag vill glittra och reflektera disco-strobbar.
  Strunta i alla, som för ”lagom är bäst”-lobbar.
  Natten är min och jag vill skina lika klart som en stjärna!
  Så i mitt smink vill jag ha metallic, så mer än gärna!
  Man lever bara en gång så det är bäst att leva stort.
  Vill inte i min dödsbädd tänka på allt jag borde ha gjort.
  Man är bara ung en gång och äldre varje dag.
  Jag vill njuta av stunden och känna pulsens slag.
  Av alla luckor är det här kitet det jag vill ha mest!
  Så att man kan förvandla en trist vardag till väldens fest.

  GOTT NYTT ÅR!!

 • Inger

  Jag vill vinna denna glittrande serie till min dotter så att hon kan få känna sig lite extra fin. Hon har varit deppig nu i några månader och jag tror och hoppas att en liten present som denna skulle kunna lysa upp hennes vardag. Jag tycker alltid att humöret brukar bli en aning bättre då man känner sig snygg och att man har något ”extra”. Därför hoppas jag på en vinst till henne. Gott nytt år!

 • Sara B

  Wow vilken vinst! Som vanligt i mina motiveringar så vet jag inte alls vad vinster är då jag är en usel sminkare, men om jag vinner så kommer jag att i alla fall försöka att få sminket på rätt ställe! Metallic lät väldigt coolt då jag gillar lite mer jordiga och guldiga färger. Som blond och grönögd känns det som att vinsten passar (så länge jag använder det på rätt ställen) 🙂

 • Linnea H

  Detta vackra kit från L’oréal tar mig med storm,
  det kan ge mig både makalöst glow och form,
  ansiktet får vackert djup och fler dimensioner,
  genom att applicera highlightern på vissa zoner.
  Jag hoppas få vinna dessa lyxiga droppar,
  så jag kan glittra vackert i både guld och koppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *