Julkalender 2017

Julkalender – Lucka nr 5 – Mavala

Nu är vi inne på lucka 5 och denna presenteras av ett av mina favoriter vad gäller nagellack, underbara Addbeauty.se och Mavala. Och inte bara ett nagellack utan hela kitet New Look. Med en färg för varje tillfälle och som passar alla. Man får både röda klassiska färger, härliga metallic och diskret färgglada.

Ett av dessa blev direkt min nya favorit. Nummer 28 Austin, ett supersnyggt lack i silvermetallic med väldigt mycket pigment. Så pass mycket att ett enda lager räcker. Vilket gör att naglarna håller sig tunna och fina. Om inte det var nog sitter de helt otroligt bra. Men sedan är det ju Mavala vi pratar om.

Mavala

Mavala är ett av Sveriges mest sålda nagellack med sin höga kvalitet och sina bra priser. När jag var liten använde jag bara nagelvård och lack från dem, mycket numera också såklart. Förpackningarna är små, men det är för att man ska kunna använda slut på lacket innan det blir dåligt och med priserna de har är det ju fantastiskt. Dessutom finns det i väldigt många färger, både klassiska och trendiga. Någonting jag själv älskar väldigt mycket.

Vill du vinna kitet?

Det du behöver göra för att vinna detta kit är att svara på frågan vilket den ultimata nagellacksfärgen skulle vara för dig och varför!

Svaret lämnar du i en kommentar nedan och luckan är öppen till lördag 9/12 23:59. Glöm inte att ange mailadress!

93 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *