Inredning,  Okategoriserade

Våran pärla är ute till försäljning

Nu är våran lägenhet ute till försäljning på riktigt, vi har nämligen köpt nytt. Cleo ska få ett eget rum. Så himla mysigt och fantastiskt. Och vi får bo kvar i området, ha nära till livet och till förskolan som hon älskar så mycket.

Så är ni sugna på en tvåa i Partille tycker jag verkligen ni ska kika in våran, bättre läge kan man inte få! Mer presentation än så behövs inte tycker jag. Utan kolla in hos våran mäklare, eller hälsa på oss den 12e för att se hur lägenheten ser ut.

I framtiden kommer jag nog bjuda er på en helt del inredning, för så snart vi får våran nya ska det målas och stylas. det ska bli ett riktigt härligt, fint och praktiskt hem för oss tre (fem, katterna får ju såklart haka på).

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *