Hudvård,  Julkalender 2017

Julkalender – Lucka 16 – Eucerin

Här kommer en drömlucka för er med lite oljig hud, eller för er som är som mig och bara älskar hudvård. Och ni vet ju redan att jag älskar Eucerin, så att få presentera denna luckan idag gör mig riktigt varm i hjärtat. För det är en hel hudvårdsrutin ni får med er i luckan! Hudvårdsrutinen jag tävlar ut i denna luckan är deras nya DermoPURIFYER Oil control. Jag presenterar den lite snabbt nedan, sedan får ni hålla ögonen öppna för mitt inlägg med en längre recension och presentation av varje produkt.

Vill ni redan nu veta mer om denna underbara serie som verkligen hjälper aknebenägen hy tycker jag att ni ska titta in på Aknekampen.se som ger väldigt nyttig information och fakta kring just akne, men även tips och hjälp till drabbade. Där står allt från information om behandlingar och fakta om olika typer av akne till information om hur olika hormoner påverkar din hy.

Vad är det i hudvårdsrutinen?

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control är en serie framtagen med en aknebenägen hy i åtanke, en lite oljigare hy. Den arbetar mot inflammationer och att hålla huden ren. Detta för att motverka att aknen dyker upp men också mot ett överskott av talg som kan skapa tilltäppta porer. Den jobbar också för att aktivt ta bort de övre hudlagren så att det alltid är ny och fräsch hy. Detta så att det övre hudlagret inte blir för tjockt och pormaskar dyker upp.

Gemensamt för alla produkter är att de innehåller Licochalcone A, Salicylsyra och Sebumregleringsteknik. Dessa är det aktiva som arbetar för det jag nämnde innan.

Treatmenten, eller som jag helt enkelt kallar för mitt nya nattserum innehåller dessusom 10% Hydroxidkomplex, helt enkelt ett syrakomplex som peelar och rensar huden och arbetar bort de döda hudcellerna. Så denna treatment ger även en föryngrande effekt om man anävnder den med antiagingprodukter då den ger huden de bästa möjligheterna för att ta emot annan vård.

 

Bortsett från Skinrenewal treatment innehåller hudvårdskitet även DermoPURIFYER Oil Control Cleansing Gel, en antibakteriell och snäll rengöringsgel. DermoPURIFYER Oil Control Facial Toner, ett skonsamt ansiktsvatten med mjölksyra. DermoPURIFYER Oil Control Mattifying Fluid, en kräm som är perfekt tillsammans med Skinrenewal treatment på natten men som också fungerar som dagkräm och DermoPURIFYER Oil Control Adjunctive Soothing Cream, en intensiv fuktkräm som verkligen vårdar huden.

Vad gör du för att vinna?

På Aknekampen.se anger de att flera olika anledningar som kan påverka huden. Vilka anger de? Svara på den frågan och motivera kort varför du ska vinna denna superluckan!

Denna lucka är öppen till onsdag 20/12 23:59. Lycka till!

#eucerinsverige #Aknekampen

36 kommentarer

 • Annika Andersson

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Jag har rätt mycket problem med min hy. Den är fet ibland och torr ibland och småblemmor lite överallt emellanåt. Vore kul att få testa en serie med bra rengöring och återfuktning.

 • Anna-Märta Stålnäve

  Stress, livsstil, kosten, sinnesstämning och såklart hudvården. Har trots min ålder på 34 problematisk hy som både är yttorr och fet i T-zonen och har haft svårt att hitta en hudvårdsserie som biter på båda.

 • Diana

  Dessa: livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Jag har rosacea och väldigt torr/känslig hud så det är inte helt lätt att hitta produkter som faktiskt fungerar… Har inte provat denna serie ännu, men det kanske skulle kunna vara något!

 • Emmy

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård. Två täta graviditeter har gett mig två underbara små flickor men också hy som påminner om när jag var tonåring. Till sommaren ska jag och sambon gifta oss och jag vill inget hellre än att jag ska kunna stråla lika mycket på utsidan som jag känner att jag gör på insidan <3 hoppas hoppas hoppas på vinst!

 • Maria S

  De anger livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård som kan påverka huden. Jag fyller snart 30 och har den senaste tiden börjat få akne i ansiktet och över kroppen. Det är inte alls roligt och är som att jag kommit in i puberteten nu igen! Det värsta är att blemmorna blir så pass stora att de lämnar ärr och röda märken. Jag vill inte gärna käka antibiotika hela tiden och därför hade jag gärna velat testa Eucerin för att se om de kan hjälpa mig. Ha en fin helg och god jul!

 • Anna

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Jag har en tonåring som lider mycket av sin problemhy. Jag skulle vilja ge henne hela hudvårdsrutinen!

 • Yasmine

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Jag är inte någon spring chicken längre. Jag har ålderstecken och börjar få grova porer. Eucerin gör finfina serier med aktiva ingredienser som Hyaleronsyra och dylikt som man behöver efter en viss ålder. Den här serien tror jag blir klockren för mig!

 • Sanna Kaakinen

  Svar: Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Det vore fantastiskt att få vinna det här lyxiga priset, jag börjar nämligen bli allt äldre och äldre nu och har sakta men säkert börjat inse att det inte fungerar i längden med min strategi – att inte använda några hudvårdsprodukter alls och vara 100% naturell. Det är med andra ord hög tid att börja nu och ta hand om min hy, och jag tror Eucerins produkter hade varit riktigt bra för mig. Det vore därför fantastiskt att få prova på dessa, och kanske få lite bättre hy under 2018.
  Kram Sanna

 • Sofia Eriksson

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Min bästavän lider av extremt oljig hy så hon hade blivit superglad över produkterna! 😀

 • Elin

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Det hade varit superhärligt att få prova!
  Har en mamma som intalade mig att man inte längre kunde få finnar när man slutade vara tonåring. Haha, så fel. Har problem med finnar fortfarande och det var länge sedan jag var någon tonåring nu. 😉

 • Ozzie

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.

  Jag har väldigt små porer vilket leder till att de inte tömmer sig själva. Jag får oerhörda bölder som man måste sticka hål i med en nål eller ibland gå till doktorn som får ta dem med en skalpell.

  Tror serien är som gjord för mig.

 • Linnea H

  Faktorer som kan påverka hudtillståndet är: Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.

  Min hud är så tråkigt, oren och fet,
  alla produkter verkar på min hud gå bet.
  Önskar att Eucerins produkter få prova,
  så att mina porer inte blir alltför grova,
  för med Eucerins rengörande gel och toner,
  skulle jag äntligen kunna få bukt på mina problem-zoner.

 • Camilla

  Livsstil, kost, hudvård , stress och sinnesstämning kan påverka.
  Jag har alltid bönat och bett om perfekt hy,
  Att vara sötaste flickan i vår by,
  Men istället oren och fet,
  Så trist jag vet,
  Hjälp mig nå mina drömmars mål,
  Att bli av med porer stora som hål!

 • Marianne Alexandersson

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Nu på vinter så behöver min hy ha lite mer omvårdnad. Eucerin vore toppen att vinna.

 • Annika Samuelsson

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård. Sonen har många kvisslor fått Eucerin passar stort som smått. Tonårsperioden med växtspurt, målbrott och allt annat som i kroppen händer behöver bra produkter så att acneproblemen vänder. Lättanvändligt och enkelt ska det va och då passar Eucerin extra bra.

 • Anna Johansson

  Hejsan!
  Det gäller att ha lite kontroll, eller i vilket fall balans, på livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Då blir förutsättningarna för en aknefri hy allra bäst.
  Och nu måste jag vinna, för det är faktiskt så att Euecrin också är bäst, ingen protest!
  God jul!

 • My Tulin

  Kost & Sömn känns som det påverkar super mycket! Jag vill vinna för när temperaturen sjunker får jag som flera andra väldigt torr hud, vilket stramar och inte alls är särskilt skönt

 • Gunilla.M.B

  Livsstil , kost , sinnesstämning , stress och hudvård . Perfekt för familjen som har problemhy – med allehanda utslag , varje dag ! Hud som är torr och ”död”, men ibland – fet och spröd ! Hudvården skulle gå som ”en dans” , om den bara fick en chans ! För familjen – ”mitt i livet” , är Eucerins produkter – bästa alternativet !

 • Yvonne

  Hej!
  Svar: Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Min 15-åriga dotter tillika skönhetsjunkie med ungdomshy skulle ha stor glädje av det här lyxkitet från Eucerin. Jag har ingen bättre motivering än att hon skulle bli superglad men hoppas naturligtvis att det räcker! 🙂
  Kram Y

 • tova

  Livsstil, stress, sinnesstämning, kost och hudvård.
  Dem skulle jag ge till dotterns pojkvän, han är inte killen som köper sånt åt sig själv men han vart jättegald över en handcreme jag fick i en julkalender som han kunde ta för att jag inte behövde den. Ett sånt här kitt skulle uppskattas och användas och budgeten räcker inte riktigt till julklappar åt fler än närmsta familjen.

 • Maja

  Livsstil, stress, kost, hudvård och sinnesstämning!! Är själv ungdom och har sån hud och skulle verkligen behöva det här!!

 • Mia Korch

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.

  Jag har en riktigt problem hy med vuxenacne som jag kämpat med hela livet, och dessa produkter vore underbart att få testa!

 • Alice

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.

  Har på sista tiden fått mycket problem med acne på kinderna och hakan och lagt ned massa tid och pengar på att få bättre hy. Ingenting hittills har fungerat så hade varit skönt att få prova något som man slipper lägga mer pengar på. ☺️?☃️

 • Theresia V

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Jag försöker få ordning på allihopa, men det är svårt när huden inte riktigt vill ändå. Med mina 32 år så skulle detta kunna vara räddningen.

 • Mikaela Drugge

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård
  Efter att plötsligt blivit allergisk mot smink vid 30 års ålder är min hy extremt känslig, men Eucerins produkter får fason på mitt fejs utan att det typ smälter bort. GULD VÄRT <3

 • Becky

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  En väldigt stressigt period i mitt liv är efter mig och det påverkade på min hy otroligt mycket.Hoppas att Eucerin kan hjälpa till och rädda min hud!

 • Amanda

  Svar: Dessa: livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Min hud har nu, vid 21 års ålder, bestämt sig för att komma i puberteten igen! Skulle verkligen behöva få kontroll över huden igen! Ska lyssna på deras råd!

 • Anna L

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Ger mig själv denna gåva om jag vinner
  så kanske både rynkor och slitenheten försvinner
  pålitlighet som håller dig säker
  även på skadad hud som läker
  medan produkter skyddar och lindra
  jag känner mig fin och kan i jul tindra
  ett serum av högsta klass kan få
  min trötta hud att bättre må
  och flera fina produkter i detta kit
  som jag och huden hoppas blir mitt

 • sandra

  stress, livsstil, kost och hudvård.

  Som yngre hade jag stora problem med acne och eksem, och ju värre symptomen vart desto mer stressad vart jag och desto mer mixtrade jag med hudvården, testade olika produkter hela tiden och tröståt.
  Idag är min hy tack och lov väldigt mycket bättre, men så fort jag äter dåligt eller använder smink så protesterar hyn och jag stressar genast upp mig, så det här kittet vore ju allt för underbart att ha, då kan jag arbeta förebyggande och njuta av julens godsaker utan att oroa mig :D.

 • Hanna Södergren

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård påverkar aknen.

  När jag var yngre hade jag problem med akne, något jag fortfarande har… Men det har blivit bättre men oren hy är något jag ständigt brottas med. Kanske är detta det som krävs för att slippa problem helt?

 • Liselotte Eriksson

  De är: Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård
  Även i min ålder (50+) kan man ha problem med tilltäppta porer. Att klämma ut dem är vanskligt då huden är skör och blodkärl brister. Hjälp att minska besvären vore underbart.

 • Johanna Herö

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård, dvs hela vår vardag med stress, fet mat och dåliga produkter som säljs överallt. Därför är det bra att ta hand om sig själv så gott det går åtminstone på de områden man kan påverka! Under kanske inte kan ske, men även små under är viktigt i vardagen!

 • Lisen

  Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  När man levt med problemhud i många år,
  blir man nyfiken när man en chans som denna får.
  Detta hade varit en väldigt välkommen julklapp
  tänk om jag krånglande, smärtande hud slapp.

 • Sophie Nilsson

  Svaret är: Livsstil, kost, sinnesstämning, stress och hudvård.
  Jag har alltid haft tur med min hud…tills jag körde huvudet mot
  väggen, det har gett mig rosacea och plitor.. och det var ett tag
  sedan jag var tonåring.Eucerin är min absoluta favorit, men dyr.
  Jag brukar önska hudkrämerna till julklapp.
  Så gissa om jag håller tummarna hårda tills de vitnar på
  att jag ska få en julklapp som glädjer min stressade hud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *