Julkalender 2017

Julkalender – Lucka nr 15 – Max Factor

Nu är fredagskänslan här igen, och jag har månadens lediga helg! Och därför öppnar jag lucka 15 tillsammans med Max Factor. Allt för att höja fredagskänslan till max.

I luckan hittar ni deras nya stjärnmascara, Lash crown ett snyggt color elexir honey laquer och brow shaper. Den perfekta trion för en elegant och naturlig look till jul!

Vad hittar du i lucka 15?

Colour elexir Honey laquer är ett 3-i-1 flytande läppstift. Den känns mjuk som ett lipbalm men ger färg som ett läppstift och en lika snygg finish som ett läppglans. Färgen, Honey nude, är en lyxig och härlig naturlig färg som ger ett mjukt och härligt intryck.

Lash crown mascara är en mascara som har en unik form, med en krona på ena sidan som ger definition vid fransarnas topp och den andra sidan ger snygg volym vid basen. Har på mig den idag faktiskt, men inte fått till en bra bild. Men jag är väldigt imponerad, även om det var lite svårt att få till hur man ska lägga mascaran först. Men resultatet var riktigt snyggt!

Brow sharper, en smal ögonbrynspenna som bygger upp definitionen och precisionen du behöver för att kunna styla dina bryn precis så som du vill ha dem. Du kan bygga upp färgen för att skapa en naturlig fyllighet och jämn och fin färg. Borsten på baksidan är superlätt att borsta igenom brynet med för att få till ett riktigt snyggt resultat.

 

Vill du vinna denna luckan?

För att vinna denna luckan ska du svara på frågan Vem som just nu är Max Factor Sveriges ansikteutåt och motivera varför du ska vinna! Svaret på frågan hittar du här.

Luckan är öppen till och med måndag 18/12 23:59.

 

Lycka till!

 

43 kommentarer

 • tova

  Peg Parnevik. Känns härligt med färg på sig när allt runt omkring är grått. Skånska vintern behöver färgklickar och jag är gärna en av dem. Målar mig mycket mer på vintern än andra årstider.

 • Diana

  Peg Parnevik 🙂
  Kul lucka! Skulle verkligen vara kul att få vinna, att få prova nya saker är aldrig fel!
  Med nytt smink känner man sig som en gudinna, ja man känner sig hel!

 • Anna

  Peg Parnevik. Jag behöver förnya sminkförrådet, så att vinna vore kul,
  Har väldigt lite smink, men kan kanske bli bara lite snyggare efter jul?

 • Emmy

  Peg Parnevik 😀 som småbarnsmamma är det mycket som måste prioriteras före mammas sminkintresse så skulle vara helt underbart att få vinna dessa godingar. Så jag kan stråla lika mycket på utsidan som jag känner att jag gör på insidan! 😀 <3

 • Jasmine

  Peg Parnevik

  Äntligen singel efter många års destruktivt förhållande. Nu vill jag ut i världen med glädje, hopp och helt ny look

 • Love

  Peg Parnevik!
  Som en fattig student som vill vara fin till jul och nyår så hade det här varit perfekt! Sitter mitt i att skriva mitt examensarbete nu sista året på universitetet och skulle behöva den här extra lilla peppen!

 • Linnéa

  Peg Parnevik.

  Jag älskar Max Factor och tycker alltid det är roligt att prova nya produkter, så det här vore en underbar julklapp till mig 🙂

 • Anna

  Peg Parnevik – unique beauty!
  Älskar beautypaket – främst för att jag verkligen behöver produkterna för at alls ”synas”!

 • Jessica Eliasson

  Peg Parnevik
  Den där maskaran låter ju spännande. Letar alltid efter den bästa varianten. Brynen har varit eftersatta ett tag. Saknar en bra penna även där. Skulle bli väldigt glad över detta set.

 • Theresia Vidén

  Peg Parnevik.
  Detta vore ett drömkit att få. Mina bryn är i stort sett osynliga och färglösa. Likasom mitt bleka ansikte. Detta skulle sätta färg på mig och göra att jag känner mig vacker till julens fester!

 • Linda

  Rätt svar är Peg Parnevik. Jag vill gärna vinna för att få testa lite nya produkter. Jag har kört med samma i många år nu och blivit väldigt bekväm av mig. Framförallt brynen är jag intresserad av att förändra, har bara en trött penna till dem nu som inte riktigt får till det varje gång! Hade varit så kul med vinst!

 • Liselotte Eriksson

  Peg Parnevik är Max Factors ansikte utåt.
  Jag skulle vilja vinna för jag är tokig i läppfärger av alla de slag. Det är alltid kul att prova en ny färg och i en ny tappning. Tack

 • Rebecka Gustafsson

  Peg Parnevik! Och varför? förutom att det vore otrolgt behövligt, inte köpt ny mascara på år, så är bästa motiveringen att det skulle göra mig glad. Så enkelt!!

 • Gunilla.M.B

  Svaret är Peg . Parnevik . Tror detta skulle glädja min dotter som älskar smink , denna tävling kanske ger henne en ”vink” !?

 • Julia

  Peg Parnevik
  Jag tycker om när sminkningen består av få enkla saker som jag kan ta med mig överallt. Denna trio hade passat perfekt i handväskan!

 • Sophie Nilsson

  Peg Parnevik
  Jag har inga ögonbryn att tala om, alldeles för bleka läppar
  och de minsta ögonfransar man kan hitta inom Sveriges gränser.
  Såklart vill jag råda bot på denna ansiktslöshet, genom att förstärka
  det jag har med kvalitetsprodukter. ?? Håller tummarna

 • Anna L

  Peg Parnevik

  Vill ge stackars fjuttig ögonfrans
  en riktigt äkta chans
  Längre och fylligare fransar få
  det skulle kännas så mycket bättre då
  nu syns de inte alls utan mascara
  Med Max Factor blir de underbara
  Från ljusa fjuttfransar till riktigt långa som öppnar upp och blicken fånga
  och ögonbryn vill jag gärna ha ; )
  Här är en produkt som kan hjälpa
  sist men inte minst len härlig chans
  på kyssäkta julglans
  under misteln ska jag stå
  och hoppas många pussar få

 • Raili Pikkusaari

  Önskar verkligen vinna och behöver nya smink .Trevligt överraskning present också om jag nu vinner när jag fyller år Annandagsjul

 • jenny

  Peg Parnevik.
  Att få vinna detta pris hade gjort mig gla’
  slippa se ut som en skräcködla var eviga da’
  För både till fest och vardags kan Max Factors sminkprodukter vara bra,
  därför vill jag så gärna allt detta ha!

 • Johanna

  Peg Parnevik. Jag har varit sugen på att testa den här mascaran och det hör skulle vara det perfekta tillfället 🙂 dessutom lite bonus med de andra produkterna så jag hoppas på tur och en extra julklapp

 • Joanna

  wooow jag har så korta fransar och även gjörd böjning men det gick inte så bra så mascara som gör fransar att bli fina våre fantastisk !!

 • Anna-Märta Stålnäve

  Peg Parnevik!

  Har senaste tiden inte riktigt haft ork och energi att sminka mig varje dag och det smink jag har är gammalt och nog inte helt hygieniskt längre. Med lite stundande julledigt ser jag fram emot att få göra mig fin och då hade det här varit en fin vinst.

 • Sanna Kaakinen

  Svar: Peg Parnevik
  Har nyligen rensat ut ibland sminket och insett att det inte alls finns mycket kvar. Det vore underbart med lite nytt att fylla på med i badrummet inför 2018. Mac Factor är ett märke som jag dessutom gillar och ofta använder mig utav vilket ger det hela ett plus i kanten.

  Kram Sanna

 • Sara Källström

  Svar: Peg Parnevik
  Älskar Max Factors produkter men nu var det väldigt längesedan jag köpte något smink alls! Detta kit skulle vara härligt att vinna nu när min mascara börjar ta slut! Ett fint set som skulle passa mig helt rätt!

 • Anette Eriksson

  Peg Parnevik
  Vilken fantastisk makeup i härliga nyanser
  det blir ju helt perfekt till vinterns romanser
  För jag ska faktiskt börja dejta utanför chatten
  och då räcker det inte med tvål och vatten
  Så hjälp mig gärna att bli glamorös
  med vänlig hälsning från en snart FD singeltös

 • Liisan

  Peg Parnevik! Har väldigt lite sminkprodukter och skulle bli väldigt glad och tacksam över dagens vinst! Den nya mascaran verkar vara helt grym och läppstiftet och ögonbrynspennan superfina – det är verkligen något som jag behöver! Har legat på sjukhus mycket senaste halvåret, då har man inte direkt några tankar på att sminka sig! Börjar känna mig piggare, så det skulle vara så roligt att få sminka sig med de här fina produkterna till alla helger som kommer!

 • Malin

  Peg Parnevik!

  För allt mitt gamla smink
  borde jag slänga i en sophink.
  Min mascara klumpar ihop mina fransar till spindelben,
  sminkborsten är sträv och inte mjuk och len.
  Ett av mina gamla gloss
  luktar svettig man på Kos.
  Slängas borde nog även resten
  även om det inte doftar som pesten.
  Denna vinst skulle vara så himla bra för mig,
  hoppas på att bli jordens lyckligaste tjej!

 • Malin

  Peg Parnevik!

  För allt mitt gamla smink
  borde jag slänga i en sophink.
  Min mascara klumpar ihop mina fransar till spindelben,
  sminkborsten är sträv och inte mjuk och len.
  Ett av mina gamla gloss
  luktar svettig man på Kos.
  Slängas borde nog även resten
  även om det inte doftar som pesten.
  Denna vinst skulle vara så himla bra för mig,
  hoppas på att bli jordens lyckligaste tjej!

 • Emelie Wandel

  Peg Parnevik är svaret på frågan!
  Och min motivering lyder: Jag och mina ögonbryn har någon sorts hatkärlek till varandra. Dom växer fort och har en hyffsad snygg form, men dom är otroligt svåra att måla snyggt. Jag har dessutom ett litet ärr genom ena brynet som gör att de växer ganska olika. Den här pennan kanske kan hjälpa till att få dom snygga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *