Julkalender 2017

Julkalender – Lucka 17 – Revlon

Nu är vi på Lucka 17 och den öppnas i samarbete med Revlon. I denna är det styling som gäller, från Style Masters. Style Masters bygger på en idé om att du som frisör ska kunna ha tillgång till de absolut bästa produkterna för att lyckas med din kreativitet. Men såklart även du som vanlig hederlig kommer ha nytta av dessa produkter i din vardagliga, eller festliga, styling. De ställer högra krav på produkterna, de ska hålla och leverera precis det de lovar.

Vad vinner du i kitet?

I detta kit vinner du tre stycken superprodukter som verkligen hjälper din kreativitet och ger dig möjlighet att lyckas med din hårstyling. Du vinner;

Haispray modular, en uppbyggningsbar hårspray som ger medium till hög stadga. Du kan alltså bestämma själv hur stabil du vill ha din styling, detta beroende på hur mycket du applicerar. Den ger en fin och naturlig finish.

Memory spray, en stylingspray som ger textur och flexibilitet till ditt hår. Den gör helt enkelt att frisyren håller sig på plats men utan det hårda en spray kan ge, detta gör att du inte får den där extrema stadgan men att du kan styla om håret under dagen.

Matt Clay, ett lervax som ger en hög stadga och matt finish i håret. Den formar håret precis så som du vill ha det och låter det hålla sig så hela dagen. Till skillnad från många andra vax ger inte denna en fet yta, utan hjälper håret att hålla sig snyggt matt.

 

Vill du vinna kitet?

Ge mig en motivation på max tre meningar varför du ska vinna detta härliga stylingkit!

Luckan är öppen till och med torsdag 21/12 23:59. Lycka till!

48 kommentarer

 • Maria S

  På håret har jag inget styr, jag behöver något som kan hjälpa min frisyr. Därför hoppas jag nu på att Revlon-luckan få vinna, så jag kan bli en bättre stylad kvinna.

 • Annika Samuelsson

  Killarna i familjen sprayar och med vax kletar, ångorna i halsen min retar. Mannen köper produkter på Ica som är kass men Revlon verkar vara ett märke av klass. Hoppas på nystylade snygga killar här som ej ger mig allergiska besvär. Hoppas att de upptäcker nya favoriter och sedan i skräprodukterna skiter.

 • Titti skarp

  mitt hår är då en enda trulsboll torrt och spretigt
  vore så kul att hitta dom rätta produkterna
  som gör att mitt hår blir som jag vill glans och vill att det ska se levande ut
  så hoppas på tur i lucka 17

 • Jasmine

  På huvudet har jag som en j ä t t e g r e j. Produkter i håret är gjort för såna som mig. Fint tycker folk men jag ser bara ett krull eftersom jag vill ha hår, och inte telefonsladdar som ull.

 • Amanda Jönsson

  Det hade varit otroligt roligt att få testa något nytt till håret som kanske gör att jag äntligen får mitt drömhår. Att hitta de rätta produkterna för håret är rena djungel så äntligen kanske man lyckas!

 • Anna

  Tomten, jag behöver verkligen bra produkter till mitt trista vinterhår.
  Jag ser min sorgliga kalufs i spegeln och fäller faktiskt nästan en liten tår.
  Jag behöver verkligen ett kit med rätt produkter, jag tror att du förstår,
  jag vill helt enkelt bli lite snyggare med Revlons profesionella hjälp nästa år!

 • Jennifer

  Jag delar allt jag har med min sambo. Detta är ju något vi båda skulle ha nytta av. Och han hjälper ofta till med mitt hår, vilket proffs han skulle bli!

 • Maja Brundin

  Behöver det här till mitt trötta vintehår! Har aldrig prövat det här märket, men vill verkligen!! Skulle vara en perfekt julklapp!!

 • Caroline Torbjörnsen valberg

  För att mitt hår är långt och ostylat! Skulle verkligen vara kul att prova något spännande med detta kit!

 • Sara Källström

  Vill gärna styla och fixa min stora kalufs! Dessa produkter skulle kunna göra magi i mitt hår! Kanske jag till Nyår äntligen en snygg frisyr får!

 • Ana

  Till min dotter som är cheerleader och som måste fixa håret ganska ofta till sina tävlingar. Då vill man ha bara kvalitetsprodukter.

 • Ringvor Andersson

  jag har alltid problem med håret på vinter. Det är flygigt, elektriskt och platt.
  Behöver verkligen bra produkter och önskar mig detta i julklapp. God Jul! 🙂

 • Mia Korch

  Mitt hår är så tråkigt och platt, så jag hoppas på att vinna så jag får lite snygg volym i frisyren till vinterns festligheter!

 • Isabelle Hedström

  Mitt trötta vinterhår behöver detta just nu. Som de flesta har jag inte så bra med pengar nu efter julklapps inköpen. Har ej råd med en klippning så detta hade varit en sån bra boost för mitt hår!

 • Sanna Kaakinen

  Rensade nyligen ur badrumskåpen här hemma, och dessa gapar nu tomt efter en rejäl utrensning av gamla hårsprayer, hudkrämer och gamla sminkprodukter sedan 10 år tillbaka. Nu behövs det fyllas på med nytt inför 2018 och det vore fantastiskt med detta – då både jag och dottern vill vara fina i håret.
  Kram Sanna

 • Anneli

  Mitt hår är nästan omöjligt att få någon fason på just nu. Det vore kul att testa dessa produkter och se om de kanske kan hjälpa mig på traven att få ordning på barret.

 • EvaMar

  Hjälp mig förvandla ett bångstyrigt rufs
  till en glänsande och tämjd kalufs.
  Fixa min look inför det nya året –
  för så mycket hänger ju faktiskt på håret!

 • Martina Andersson

  Kort och koncis motivering: Det är min mammas favoritprodukter och det skulle vara kul att kunna unna henne detta!

 • Sara B

  Är det ngt jag älskar så är det att fixa flätor, vanlig som inbakad som 5 eller varför inte en 11 fläta, så denna vinst skulle få jobba så att håret skulle hållas i styr!

 • Liselotte Eriksson

  Skulle vilja vinna detta till min mamma vars hår är omöjligt att få att ligga oavsett vad jag använder. Med detta kit borde det ju gå att ordna till. Tycker jag.

 • Ernesa

  Misslyckades totalt med att klippa min lugg kort men med detta kittet i badrummet kan saker och ting ändras och luggen fixeras i kvicktmed Revlons proffsiga produkter.

 • Liisan

  Mitt hår är så tunt, fint och frissigt. Har så svårt att få till en hållbar frisyr. Önskar så att vara snygg i håret till julens kalas, skulle så väldigt gärna vilja vinna dessa superbra hårprodukter!

 • Diana

  Vilket härligt kitt, jag önskar att det blir mitt!
  Med detta till mitt frissiga hår, blir det blankt och fint och mår!
  Jag vill vinna detta nu, snälla söta rara du!

 • Maria S

  Jag vill vinna detta härliga kitt till min 19 åriga son,
  han behöver hjälp att få ordning på sina strån. 😉
  Han gillar inte kladd och klet,
  så detta set skulle han älska, jag vet!
  Nu är det du Sara, som där hemma,
  får sitta och vinnaren bestämma! 😀

 • Lotta Vikström

  Håret flyigt och statiskt
  känns bara platt och inte alls dramatiskt!
  Med två små barn finns sällan orken
  att fixa håret mer än med hårtorken
  Men med bra produkter som fixar håret
  känner jag mig redo att möta det nya året!

 • Maria Grahn

  Spegelbilden och jag kommer inte överens! Den visar en trött och sliten kvinna som närmar sig medelåldern. Inuti bubblar livet, men jag behöver hjälp för att fixa till stylingen och hitta tillbaka till den jag är även utanpå!

 • Sofia

  En dålig hårdag är vardag för mig, håret är risigt och frissar sig. Jag försöker få till en frisyr, men ack, håret verkar svara ”snyggt försök -nej tack!” Men vinner jag detta tror jag visst – att det i mig kan bo en liten stylist! 😉

 • Linnea H

  Håret spretar åt alla håll,
  vad ska jag göra för att få kontroll?
  Jag önskar håret vore blankt och slätt,
  med Revlon skulle håret bli det lätt,
  då kan jag få ett vackert svall och en hållbar frisyr,
  hoppas på ett Revlon kit när tomten hem till mig styr.

 • Emelie Wandel

  Jag har långt och tjock hår som inte vill hålla sig i styr. Det hade varit trevligt att kunna forma till en frisyr!

 • Ellen Eklund

  Det vore underbart att vinna så mitt torra hår fick sig lite omvårdnad. Livet med självlockigthår är underbart på sommaren men rena fasan på vinter. Hoppas därför på tur!

 • Sophie Nilsson

  Mitt hår är trist,jag lider av stylingbrist.
  Ingen tid jag har, därför vore vinsten underbar.
  För att fixa, styla och ge volym, till min platta,trista hårplym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *