Okategoriserade

Adventslucka 3 – Know kosmetics

I denna sista adventslucka är det all about them lips. Allt för att få fylliga, snygga läppar som håller hela dagen. I kitet finner ni en lipplumber, en penna som ser till att läpparna inte blöder och en sealer som får stiftet att sitta hela dagen. Väl värt för alla fester och dagar man inte vill fokusera på att oroa sig för hur läpparna ser ut.

 

Vill du vinna detta kit?

Då får du se till att kika in här på julafton och motivera varför du ska vinna! Luckan är öppen från 00:00 den 24/12 tills 2018! Good luck!

8 kommentarer

 • Sanna

  Åh, vilket fantastiskt pris! Hemma hos mig ekar sminkväskan tom efter en rejäl rensning. Faktum är att jag rensade ut en hel del smink som jag hade innan dottern föddes, bör jag nämna att hon är 10 år fyllda! Det var med andra ord en riktigt välbehövlig rensning, och nu hade det varit underbart att få fylla på med lite nytt inför 2018.
  Kram Sanna

 • Annika Samuelsson

  Låter som en fantastisk produkt. Om du ej hinner lägga massa tid på sminkningen i sig kan snygga läppar alltid rädda dig. Problemet för mig att få färgen att hålla i så denna produkt blir liksom pricken över i. Tror den kommer bli en ny favorit så välkomnar den absolut hit.

 • Maria Strandberg

  Mitt gamla och ofräscha smink, skulle kunna fylla en hel hink.
  Behöver nytt till att fylla på, det skulle ta sminkningen till en ny nivå!
  Fina läppar vill jag ju gärna ha, och då tror jag detta kit kan vara extra bra.
  Läppstift som håller och utan att blöda, tror nog det en ny favorit hos mig kommer att föda.
  Utan att hela kvällen sig oroa, och kunna fokusera på att endast sig roa.
  Det vore ju verkligen nåt, att för en hel kväll kunna känna sig flott!
  Gott nytt år!

 • Becky

  Läpp kitet för nästan förstörda läppar är precis vad jag behöver i ny är!
  Hoppas och önskar dig en bättre och lyckligare ny är!

 • Inger H

  Om jag hade turen att vinna detta kit hade min dotter fått det. Hon älskar att testa olika smink och bär ofta läpp make-up. Därför hade detta passat henne perfekt!

 • Sara B

  Jag är så dålig på vad och hur som ska vara på läpparna. Det skulle vara roligt att för en gångs skull faktiskt se spot on ut 🙂

 • EvaMar

  Hjälper mig fixa presenten till min syster –
  hon behöver nu lite extra glans och lyster!
  Och jag har ju så dålig fantasi –
  så detta kit kommer att toppen bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *