Julkalender 2017

Julkalender – Lucka nr 18 – Sensette

Måndag och julveckan är här. Tiden går så himla fort, tänk att det är julafton om bara några dagar. Denna veckan inleder vi julkalendern med en lite speciell vinst. En intimdusch från Sensette. En dusch som funkar lika bra till oss vuxna som i skötväskan vid blöjbyte. Perfekt när man är på språng och behöver fräscha upp sig själv eller lillan.

Sensette är utformad på ett sådant sätt att den lätt ska kunna hjälpa till med rengöringen om det behövs. För ibland känner man ju sig inte så nice där nere när man har mens eller så. Då är det bara att fylla upp denna med lite vatten och spraya lite när man sitter på toan. För den är även designad på ett sådant sätt att den lätt ska kunna användas. Den har även ett bra lock som gör att den inte läcker om man vill fylla den hemma, för de tillfällena man kanske inte har tillgång till vatten.

På samma sätt kan den användas vid blöjbyten och rengöring av bebis.

Visst är detta en nytänkande och trevlig produkt som man, beroende på livssituation, kan få väldigt olika användning av. Själv har den hjälpt mig när jag glömt våtservetter när jag varit iväg med Cleo och inte velat lämna henne på skötbordet (som man ju inte ska) vid blöjbyte men ändå vill få rent. Och samtidigt hålla det miljövänligt.

Vad ska du göra för att vinna denna trevliga dusch?

Sensette bidrar även till välgörenhet. Jag vill veta vart de skänker 1 kr för varje såld intimdusch och få en snabb motivering till varför du ska vinna!

Svaret på frågan kan hittas här.

17 kommentarer

 • Mia Korch

  Svar: 1 kr går till Water Aid för varje såld produkt
  Vilken underbar grej, jag har snart två blöjbarn här hemma och att använda wipes hela tiden känns inte miljöväntlig eller särskilt ekonomiskt, så denna smidiga lilla dusch hade använts dagligen!

 • Sara Källström

  Svar: Wateraid

  Vilken toppenbra grej! Denna skulle jag ha med i väskan överallt! Så bra när man vill fräscha upp sig!
  Skulle definitivt ha med den på resor! Toppen att ha på tex flyget!

 • Jennie Arkman Engqvist

  Svar: Wateraid

  På lantstället har vi varken vatten eller el än så länge så jag har faktiskt funderat på hur jag ska fixa att vara där vissa veckor. Men detta verkar ju vara lösningen! Vilken smart grej!

 • Johanna Herö

  Till WaterAid. Fantastiskt. Trots det blev jag ganska deppig av att läsa att 1400 barn per dag för i diarrésjukdom. Desto viktigare att vi alla bidrar. Jag har skänkt och kommer dela ut det i julklapp till våra vuxna familjemedlemmar på julafton.
  Skulle vara finfint att ha med sig på småresor, eller när man ska bort och inte känner sig så nice direkt, när man har mens till exempel. Min dotter får nöja sig med papper och vatten ett tag till 🙂

 • Pia-lena

  WaterAid. (fint)
  Om jag vann, skulle jag ge den vidare till en person med en liten tös, som alltid blir så röd på snippis.
  Mamman har nog testat alla våtservetter, även gjort sina egna med mjukaste tyg och renaste oljor.
  Nu tvättar vi istället vid blöjbyten och smörjer in …visste inte att nått sånt här existerade. Klok fin ide´design.

 • Eva Å.

  Bidraget går till Wateraid.
  En perfekt liten sak att ha med sig. Resor kan försenas, Man kan bli svettig och kladdig långt ifrån duschen då är denna bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *