Julkalender 2017

Julkalender – Lucka 19 – Kailijumei

Ännu en fantastisk lucka presenterad av Revolt beauty. Denna gången ett läppstift och ett läppglans från märket Kailijumei. Läppstiftet ni får ar kallats för världens vackraste läppstift och det är verkligen sant. Det är ju så fint att man knappt vill använda det. Men det tycker jag man ska!

Läppstiftet anpassar sig nämligen efter temperatur och pH-värde och ger alla en unik ton på läpparna. Dock alltid en fin, mjuk rosa.

Läppstiftet har en underbar jellykänsla och innehåller guldflakes och en riktig blomma i tillsammans med alla vårdande ingredienser. Och visst ser de helt magiska ut? De är dessutom handgjorda vilket gör att varje stift ser unikt ut.

En annan sak jag verkligen gillar med dem är att de trots att de är tillverkade i Kina faktiskt är cruelty free. Så inga djur har kommit till skada. Livets grej!

Utöver läppstiftet ingår också ett glitterläppglans från samma märke, innehållandes även det en blomma i botten. Så du får hem både ett supersnyggt stift och ett gloss. Helt amazing va?!

Vad ska du göra för att vinna luckan?

För att vara med och tävla om denna lucka ska du dels motivera varför och även svara på frågan vad Revolt Beautys huvudlärare heter! Svaret på frågan kan ni hitta här.

33 kommentarer

 • Annika Samuelsson

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady.
  Det vackraste läppstift jag någonsin skådat har, dessutom spännande att man ej vilken färg det sig tar då det anpassar sig efter varje person och hittar sin egen ton.

 • Karin

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady!
  Det här läppstiftet har jag velat pröva länge och hoppas att det nu äntligen är dags! Jag har hört så mycket gott om det, hur vackert det är både på och utanför läpparna! Är riktigt nyfiken!

 • Eva Åsell

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady.
  För många år sen hade jag ett läppstift med samma effekt läpparna ändrade färg efter hur varm man var det blev snyggt men efter lång användning tog läpparna stryk och blev irriterade.Mitt läppstift såg inte alls ut som det här. Detta är ju även en fin prydnad i sig. Skulle gärna pröva detta också!!

 • Sanna Kaakinen

  Vilket spännande läppstift, och vad coolt att det ändrar sig utefter vem som bär det! Det har jag aldrig varit med om förut vilket gör det extra spännande.

  Svar: Huvudläraren heter Elisabeth Szabady.

  Kram Sanna

 • Julia

  Elisabeth Szabady.

  Dessa produkter är ju helt fantastiskt vackra och skulle passa min beautyintresserade kusin perfekt eftersom jag tror att inte ens hon har hört talas om dessa produkter!

 • sara hedmark

  Elisabeth Szabady
  Jag skulle ge detta till min lillasyster, hon har just börjat utveckla sitt sminkintresse (som hon säkert fått av mig haha) och hon skulle bli så glad över detta, det vet jag!

 • Elin

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady.
  Vilket härligt läppstift! Så snyggt och tänk att det skiftar beroende på vad man äter, dricker eller vilken temperatur det är. Är riktigt nyfiken och skulle älska att få prova! 🙂

 • elsy

  Elisabeth Szabady
  Det låter ju fantastiskt intressant.Jag har så svårt att hitta ett läppstift som passar mej, jag blir så besviken och undviker nästan läppstift för det..Men här kanske jag har hittat det rätta för mej.Oj så glad jag skulle bli om jag vann!
  Julkram Elsy

 • Corina

  Elizabeth Szabady.

  Vilket sagolikt vackert läppstift, verkligen värt art beundra! Jag har sett och läst om detta läppstift tidigare också och var även då djupt fascinerad av det och hade varit en underbar sak att få prova och ha i mina ägo.

 • Emmy

  Elisabeth Szabady. Som småbarnsmamma skulle jag aldrig ha möjlighet att unna mig nåt så här lyxigt! Skulle vara fantastiskt roligt att få vinna 😀

 • Lotta

  Elizabeth Szabady.
  Så snyggt läppstift, jättefint.
  Detta skulle jag så gärna vilja vinna.
  Då jag fyller 55år den 22/12 så hoppas jag på en trevlig födelsedagspresent. Jag skulle bara bli såå glad!

 • Maria Strandberg

  Elisabeth Szabady heter hon.
  Jag har testat ett liknande läppstift tidigare och tyckte att det var en väldigt kul grej att jag och mina tjejkompisar använde samma läppstift men ändå blev färgen olika för oss alla. Roligt och individuellt. Jag hade därför gärna vunnit detta, plus jag ser det även som en stor fördel att det är cruelty free! God jul!

 • Sara B

  Wow vad snygg den var! Huvudläraren heter Elisabeth Szabady.
  Jag är dålig på att sminka mig och faktiskt ta den tiden för mig själv men om jag vinner den här, så vet jag att jag iaf kommer ha en produkt på mig då det var galet fint bara att se på, så jag gissar att det är minst lika fint på! Det bästa med vinsten är ändå att det inte kom fram under djurförsök! *Hoppas* 🙂

 • Becky

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady
  Den här fantastiska vinsten är nånting som jag kan unna mig med och få lite lyx i vardagen, någonting som jag som fyrabarns mamma har inte möjlighet att ha.
  Och mina torra läppar kan få vård och ser ut glansig och lyxig!

 • Hannah Noren

  Jag fattar knappt att det är sant, en sån lappstift. Känns lite magiskt. Jo, heja på dig också att du ska ta en vandning på din blogg, man ska inte bara gör saker för att man är pressad, utan en blogg ska bli en glädje project! Med din andra fråga, Elisabeth Szabady heter läraren. God jul Sara!

 • Pernilla Danielsson

  Elisabeth Szabady. Jag vet inte ens hur jag ska börja…. Min bästa vän har haft et riktigt kämpigt 2 år… hon har fött tvillingar,1, 5 år..men en tvilling har fötts med klumpfot och varit gipsad sen den dag hon var född. jag försöker varje dag att tävla om vinster till mina kära vän som är superstressad och ger till folk varje dag, även om hon är i mataaffärn…..

 • Jasmine

  Elisabeth Szabady

  Det här är det vackraste jag har sett! Jag tror aldrig jag skulle vilja eller våga använda det eftersom det är en juvel i sig. <3

 • Lisen Areskoug

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady.
  Jag har tittat på detta unika läppstift länge men inte vågat köpa det. Älskar de vackra små blommorna och guldflagorna som ligger i. This is all I want for Christmas!

 • Anette

  Elisabeth Szabady heter hon. Vad tråkigt att du ska sluta blogga om smink! Har lärt mig så mycket av dig! Vad du än gör så kommer det säkert gå bra, lycka till! Det här läppstiftet är ju så ballt och jag älskar rosa

 • Maria

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady
  Färgar dina läppar små detta stift fungerar så.
  Pluta sen munnen din så kommer du bli jättefin.

 • Linda

  Rätt svar är Elisabeth Szabady.
  Jag har drömt om det där läppstiftet sen jag såg det i en Glossybox (som jag inte hann köpa) för länge sen. Har tyvärr inte kunnat köpa det själv som det är nu. Hade blivit såå himla glad om jag äntligen får testa det nu!!

 • Liselotte Eriksson

  Huvudläraren heter Elisabeth Szabady
  Vet inte om denna lucka fortfarande är aktiv. Jag måste ha missat den igår.
  Jag skulle vilja vinna för jag har varit nyfiken på detta läppstift och skulle då få en chans att prova det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *