Beauty,  Familjeliv

God jul!

Hej alla ni fina och tack för era snälla ord på det tidigare inlägget. Förstår absolut att ni underbara följare undrar vad som hänt. Tyvärr kan jag inte ens berätta det för er. Men det är inget allvarligt som hänt mig och min familj, jag kan helt enkelt inte fortsätta skriva om skönhet i det närmsta. Eller jag kan, men betydligt mer begränsat och får då se om jag kan hitta en anpassad kreativitet.

 

När öppnas luckorna då?

Svaret på den frågan är absolut privat, jag sitter med det och kommer annonsera alla så snart jag bara hinner. Jag lovar! Jag lurar er inte, jag har bara haft så mycket med jobb, lägenhet och allt annat som har med jul att göra. Jobbar ju i butik så den tiden många av er varit lediga har jag jobbat. Men ska absolut hinna med detta innan nyår. Och ni som fortfarande vill vinna något extra, kolla in adventsluckorna här. De har ju legat och lurats och öppnades först på julafton!

6 kommentarer

 • Jasmine

  Kan du inte skriva ett litet inlägg om dagen så att vi som har följt dig så länge kan få en summering av att det här försvinner. Skulle vara skönt om det ebbar ut istället för att det abrupt tar slut. Det känns som att någon kapar ens arm istället för att bara fila ens naglar.
  Jag önskar att jag hade gett feedback under alla dessa år. Man läser och väntar hungrigt på nästa inlägg istället för att vara i ögonblicket. Tack för alla tips genom åren och din ovärderliga kunskap. Jag förstår att det är färdigt med kosmetikan nu men jag har ju fastnat för dig och hela din familj. Vill verkligen inte att det dör ut.

 • Kuckoo

  Sara Glavin ljuger. tycker synd om er som har tävlat. Hon kommer inte dra några luckor idag som hon har sagt.
  Sara Glavin
  Dramaqueen

  Bra rim va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *