Dagens Makeup,  Okategoriserade

My fave eye combo – Orange smoke

Oj, jag har verkligen inte publicerat ett skönhetsrelaterat inlägg i år. Helt otroligt. Men det är ju inte så många som klagat, inläggen med mest besök är ju ändå de som handlar om Cleo. Men nu tänkte jag ändå börja lite smått med att lägga upp lite skönhet igen. Och jag börjar helt enkelt med en av mina absoluta favoritkombinationer, en makeup som verkligen lyfter fram det blåa i mina ögon. En orange sotning.

Egentligen är detta en ganska basic makeup, en relativt enkel sotning, men i orange istället för brunt eller svart. Vilket i sig ger en väldigt fin effekt. Nedan kommer en priduktlista att komma för er som är intresserade.

Men vad annars då? Är inne på första helgen på Kicksdisken nu, och det känns verkligen bra där. Det är mycket energi, glädje och teamkänsla. Sådant som gör att man vill anstränga sig lite extra. Precis vad jag har behövt så vi hoppas verkligen att känslan kommer att ligga i. Då kommer det bli fantastiskt. Så ni som letar efter mig på Kungsgatan, ni får kila till Nordstan istället.

Produktlista

Bas:

Mac primer skin
Mac Mineralize foundation och concealer
Makiash finishing powder
Mac Harmony och Telling glow
Makiash bronzing powder

Ögon:

Mac Painterly paintpot
Mac Rule & Coppering
Mac Tan pigment
Mac Extended Play mascara

Anastasia brow definer medium brown
Anastasia brow gel brunette

Läppar:
Nuskin gloss

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *