Familjeliv,  Mat

Mat.se – rabattkod

(Inlägget är inte sponsrat, men innehåller en kod som både du och jag tjänar på)

Nu har jag också fallit dit med att handla mat online. Och såklart då via Mat.se.  Inte bara av bekvämlighet faktiskt, utan för att få inspiration till nya rätter. För visste ni att de också har matkassar? Och att man kan göra sin egen veckomatsedel via dem?

Jag måste säga att det är lite ovant i början, lite omständligt och tar tid att hitta varor man vill ha, speciellt detta med att byta ut varor i recepten. För av någon anledning ligger alltid de dyraste inne. Så ska ni köra en veckomatsedel är det värt att se över varorna. Men efter ett tag kommer man igång. Jag tror faktiskt att jag ska ladda ner appen också, lägga till varor när jag kommer på det. Då blir det smidigare och jag slipper glömma. För alltid glömmer jag någonting. Men det gör jag ju när jag åker ner till affären och inte handlar på mat.se också. Och då blir det ju två varv för att komplettera.

Alla varor utom en var precis det jag beställt, men fick texmex ost istället för gratängost så det gjorde inget. Och det blev så mycket mat av dessa recepten. Mycket mer än de sagda 4 portionerna. Men jag klagar inte, det blir många matlådor av det.

En annan sak jag tyckte var helt fantastisk är Mat.se:s färdigplockade frukt och grönsakskassar. De kostar lite såklart, men då får man ju också 3kg frukt. Något som ni förstår att Cleo blev väldigt lycklig över. Hon älskar frukt.

Har du inte testat Mat.se än?

Då tycker jag du ska passa på nu, för de kör en drive om man rekryterar nya kunder. Då får du som ny kund 170kr att handla för, och jag får 100kr. Dessutom är det fri frakt om man handlar för över 700kr. Själva driven gäller till 31/3, så skynda er att använda och kom ihåg att registrera via denna länken, annars gäller inte kampanjen. Mat.se har alltid något erbjudande om man rekryterar nya kunder, men detta är verkligen ett supererbjudande!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *