Cleo

Drömtjejen har kommit in på ridskola

Som många av er kanske förstått så älskar min lilltjej hästar något extremt, hon har tjatat över ett år om att få en egen häst. Hon passade på att rida på alla ställen man fick, ni vet de där turerna i Slottskogen och så.

Minischettis på Lilla Ponnystallet som vi hann prova på en gång innan det Coronastängde.

Jag förklarade att först får man gå i ridskola, så då var det prio. Och hon glömde inte det. Det började tjatas om när hon skulle få rida på ”sina” hästar i Partille. Men vi hittade knatteskoj på Nääs och har därefter ridit lite då och då, när vi fått plats.

I Partille är ridskola från 4-år. Men Lillan ska faktiskt börja redan nu. Hon har ju lite erfarenhet nu, och älskar redan att trava och ”hoppa”. Och vi är så glada! Att kunna gå till ridningen är ju underbart, visserligen väldigt tidigt på lördagar. Men vad gör man inte?

Första, lite bråkiga (mot mig) drömhästen, Louisa.

Så idag är kanske sista gången i Nääs, och imorgon börjar vi rida på Partille ridklubb. Livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *