Familjeliv

3 veckor

Vid ett av mina favoritställen, vid Maderna.

Det är ett speciellt år, vabbruari kom senare, eller förlängdes kanske för många. Själv har jag legat hemma med luftvägs/lunginfektion, som sedan min dotter fick. Och jag är så lyckligt lottad att jag kunnat kombinera hemmajobb med vabb och sjukskrivning för att inte gå en månad utan full lön.

Jag är också väldigt tacksam att i denna tiden bo så nära skog och vatten, att vi kan lämna hemmet och att vi trots allt vara friska nog att orka ta oss ut och njuta, äta matsäck i ett vinskjul. Man får uppskatta det som är nära, det som finns här. För är det någonting vi kan enas om i all denna hemskhet är det väl att vi måste samverka mer med naturen och ta vara på vad den har att ge. För då ger den oss tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *