Okategoriserade

Loreal skincare Rare Flowers

På Daisy Beauty Expo hade Loreal ett fantastiskt rum med alla härliga nyheter. Bilder från rummet kan ni se i ”Daisy Beauty Expo ”. Det var inrett med en känsla av att man var i en vacker Parisisk lägenhet.Vi fick också möjlighet att få med oss en hel del pressprover hem och jag är i full gång med att testa dem. Nu har jag hunnit känna och klämma lite på Loreal skincare och kan säga vad jag tycker om några av deras produkter.

Loreal Paris Rare Flowers

Loreal Paris Rare flowers är en ny rengöringsserie innehållande extrakt från Ros och Jasmin som ska lugna huden. Det känns när man testar dem då de doftar lätt av dessa och der känns fantastiskt när man använder dem. Doften är precis lagom. Denna serien består av fem produkter som lätt och effektivt ska ta bort smuts och makeup men samtidigt låta huden behålla sin mjukhet.

Jag har fått testa två av dessa produkter och upplever ingen stramande känsla alls efter att ha använt dem, utan huden känns precis så härlig och bra som det utlovas. Sedan tycker jag väldigt mycket om förpackningarna. De är enkla men samtidigt väldigt fina och går i en härlig rosa ton. Dessutom är de rätt stora, så de tar inte slut på en gång.

Serien består av:

Rengöringsmjölk:
En mjölk för torr och känslig hy avlägsnar smuts på ett skonsamt och effektivt sätt utan att få huden att kännas torr.
Min åsikt: den smälter fint in i huden när den appliceras och lämnar den fräsch och len, men med en känsla av att ha blivit rengjort. Luktar perfekt!
400ml / 99kr

Ansiktsvatten:
Ett fräscht ansiktsvatten som är perfekt att avsluta rengöringsrutinen på.
400ml / 99kr

Makeupborttagningskräm:
En fyllig makeupremover som masseras in i fuktig hud och som sedan torkas bort med en bomullspad. Den är snäll mot huden och arbetar för att den inte ska kännas torr
Min åsikt: Den känns fin att använda och är väldigt härlig på, både i konsistens och doft. Sminker rinner av på den fuktiga paden. Men jag valde att skölja ansiktet efteråt ändå. Det kändes bäst. Dessutom tar den inte bort smink runt ögonen.
200ml/99kr

Rengöringsgel:
En gelformula som vid applicering blir en luftig mousse. Den ska även den lämna huden behagligt ren utan att kännas torr. Ett bra komplement i serien för de som inte tycker om rengöringsmjölk.
150ml/75kr

Rengöringswipes:
En wipe som tar bort både orenheter och makeup snabbt och effektivt. Även vattenfast makeup åker med. Även denna jobbar utan att torka ut huden. Perfekt när man är på språng!
25 st/ 65kr

Jag såg igår att de nu kommit in på Åhlens, tänkte inte på att kolla vilka priser de hade men det såg ut som att det var erbjudande på dem!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *