Julkalender 2017

Julkalender 2017 – Lucka 7 – Kicks

Idag ville tiden inte vara med mig och jag blev lite sen med luckan. Därför har vi den öppen hela helgen till 23:59 den 10/12. Och vi spar oss inte med luckan heller, utan i den finns ett helt fantastiskt kit med min nuvarande favoritpalett. Med verkligen perfekta färger för vinterns alla tillfällen. Den känns lyxig och härlig. Du som vinner denna kommer inte bli besviken.

Utöver den härliga paletten är det lite mer nyheter från Kicks som kommer att följa med. Riktigt snygga matta liquid lipsticks som sitter jättefint och ger ett härligt och snyggt intryck. Jag älskar verkligen den som är nude, den har jag haft många gånger nu det senaste. Den är där fast den ändå inte syns så mycket.

Du får verkligen med dig ett komplett kit med stoft, pennor och supersnygga nagellack. Allt i vinterns finaste färger. Ovan ser ni hela kitet förutom deras nya contourkit och paletten jag pratat om innan. De får ni härliga bilder på nedan. Visst är det en helt fantastisk julkalenderlucka?

Varma, röda och bronzeiga toner. Färger som är lätta att blenda och gör dig snyggt ihop. Jag verkligen älskar paletten!

Ett fint countourkit i färgen medium, inte för mörkt och inte för ljust. Det ger ett snyggt naturligt intryck och ingen typisk Kardashian look.

Vill du vinna denna härliga lucka från Kicks?

Beskriv för mig ditt önskevinteräventyr (kortfattat) här i kommentarsfältet och bästa äventyret vinner luckan. Så snåla inte på fantasin! Glöm inte heller att ange din mailadress så jag kan kontakta dig!

 

99 kommentarer

 • Linda Henningsson

  Hej! Upptäckte längdåkning för ett par år sedan, och fullständigt älskar det! En dröm hade ju varit en ”skidvandring” med övernattning i små stugor längs en led.. Utan nätverk och mobiler, men frisk luft och lugn och ro<3

 • Jennifer Bruset

  Omg det här med att drömma. En perfekt vinterdag är som på film.snön faller i stora sakna svingade snöflingor ner mot marken. Man har sjuk fina kläder ändå praktiska och mam fryser inte. Barnen gör snöänglar och ljuslyktor man tänder ljus i. Där står man nukär med sin kära och en stor varm kopp choklad i handen. Såklart perfekt temperatur och med både grädde och marsmallow. Mm

 • Sanna Kaakinen

  Vad härligt att få drömma sig bort! En perfekt vinterdag är ju som på film med stora snöflingor som faller till marken, och så förstås en klassisk kyss med någon snygging ute i mörkret. Vet inte vem han är, men han får väl helt enkelt bara dyka upp i drömmen och ta mig med storm, haha.

  När det gäller klädsel så har man förstås fina, mysiga och juliga kläder i form av fina jultröjor och en mysig halsduk och en söt liten mössa. Kläderna är varma och praktiska, samtidigt som man ser helt fabulous ut. Utanför kan man överallt se en massa tänd belysning, ljuslyktor och jul dekorationer alá amerikanska julfilmer. Julkänslorna är på topp och i utanför fönstret runt husknuten hittar du dottern tillsammans med alla sina vänner. Där åker de skridskor tillsammans på skridskobanan och skrattar med en glädje som sprider sig över hela grannskapet.

  Kram Sanna

 • Kim Lundberg

  Mitt önskevinteräventyr vore att hyra en stuga i fjällen, bygga snögubbar och åka pulka på dagarna med vänner och familj, kanske någon man träffat… Kvällarna skulle spenderas med sällskapsspel och varm choklad med minimarshmallows i framför eldstaden som naturligtvis finns i stugan.

 • Jasmine

  Ända sedan jag var liten, har jag drömt om att åka hundsläde. Det känns så overkligt och filmiskt.
  Nu är vi bara förlovade men jag skulle verkligen älska att göra vår bröllopsresa någonstans där vi kan åka hundsläde och bo i igloo. Det känns så abstrakt och helt galet romantiskt!

 • Diana

  Mitt önskevinteräventyr är att åka till Australien och Nya Zeeland! Jag är inte speciellt förtjust i svensk vinter, det är för kallt. Det skulle därför vara perfekt att åka till Australien och Nya Zeeland över vintern, bara utforska allt som finns där ett halvår! Dyka med hajar, vandra i öknen, besöka Tasmanien och kolla på alla häftiga djur!

 • Malin Lidman

  Att åka iväg med min lilla familj till en stuga någonstans närmare fjällen och hyra en skoter eller två. Köra skoter, elda i brasan, åka skidor och äta god mat. Att skapa minnen ihop helt enkelt! Vi båda är uppvuxna i norrlands djupa skogar med allt vad det innebär och vill överföra det på vår dotter ❤️

 • Tatiana

  Tänk dig att få följa med självaste Jultomten på hans släde och låta renarna ta dig ut i vinternatten för att dela ut alla julklappar till barnen (och snälla vuxna). Hoppa ned i skorstenen med tomtesäcken och smyga tyst fram till granen och lägga klapparna under. Det vore väl ett äventyr om nåt! Ute faller snön vackert och när vi var klara med all klapputdelning tar vi oss en välbehövlig paus framför brasan och dricker varm choklad och tänker på glädjen som sprids hos alla barnen.

 • Maria Helmersson

  Tänk vilken dröm att få vara en dag i tomteverkstan, där alla underbara julklappar blir till och alla paket blir vackert inslagna.

 • EvaMar

  På Arlanda börjar mitt äventyr,
  då piloten planet mot Kiruna säkert styr.
  Till ISHOTELLET på snön jag susar,
  i släde bakom draghundar som ystert rusar.
  Checka in och alla isskulpturer se,
  en isglasdrink i Ice Bar hinna mé,
  och sussa gott på renfäll i vacker svit av is
  ETT VINTERÄVENTYR på allra bästa vis!

 • Sara

  Jag vill se Island från hästryggen och vädret ska förstås vara perfekt. Bada i varma källor (kan man göra det även på vintern?) eller när man kommer till boendet. Sedan ska det dukas upp med god mat och mys framför en sprakande brasa.

 • Pauline Wågström

  Ett roligt vinteräventyr för mig vore att få åka till Antarktis och se pingviner, sälar och valar! Då hade jag kunnat dela ut tomteluvor till pingvinerna och köra en stor julföreställning! 😀

 • Annette

  Jag vill komma bort från kylan så min resa skulle gå till USA , sitta i en häftig cab och resa från kust till kust!

 • Hannah

  Min bästa kompisar och jag bor i södra Sverige och har aldrig upplevt en riktig norrländsk vinter. Mitt perfekta vinteräventyr skulle vara att hyra en stuga över julledigheten uppe i norresta norrland, mysa med glögg och varm choklad, åka lite skidor, bygga snögubbar, bara njuta av vinterkylan och snön och naturen. Kanske uppleva norrsken om man har tur. Bara få komma bort från storstan, åka till lugnet i norr och fira jul med de bästa människorna i mitt liv.

 • Jackie

  Kanske låter löjligt men har precis börjat dejta en super fin kille och jag skulle tycka det vore super romantiskt ifall vi hade en vinterdate där vi åker skridskor och dricker varmchoklad tillsammans! <3

 • Anna

  Jag vill gå på en jul-date, träffa Mannen i mitt liv, bli blixtförälskad, riktigt kär.
  En julmarknad är ju perfekt, dofter av glögg och kanel, den första snön är där.
  Snygg vill man ju vara förstås, och det mesta jag behöver vinner jag kanske här?

 • tova

  Drömmen vore att vakna med en rygg som inte skriker, en dag utan smärta när jag skulle kunna kasta mig ut i en skidbacke igen. Efter en hel dag i backen skulle jag orka dansa på after ski, bada i tunna under norrskenet och avsluta med en kväll på disco. Som det är nu är jag glad de dagar jag tar mig upp ur sängen så det är verkligen att drömma stort.

 • Per

  Jag tävlar för min fru som ska opereras över helgen och bad mig tävla i din kalender. Hon är en mycket trogen läsare.
  Ringde och sa vad luckan innehåller och hon blev helt till sig.

  I alla fall. Min dröm är att när min fru är färdigopererad.(I helgen är det operation 4 av 7) vill jag ta henne till Island och se alla Game Of Thrones inspelningsplatser. Hon älskar den serien och har fått mig helt hooked också och jag vet att hon skulle bli så glad om hon fick se allt IRL. Det är det minsta jag kan göra. Hon har lidit för mycket det här året. <3

 • Jenni Kivelä

  Jag drömmer om att åka hundsläde tillsammans med min sambo i norrskenet högt upp i norr. Efter den magiska färden transporteras vi till någon ödelagd pub där det spelas irländsk folkmusik. Vi värmer varandras kalla händer ovanför ett levande ljus och njuter sedan av varm glögg. Min sambo går upp på den lilla handbyggda scenen, ställer sig på knä och friar i mikrofonen. Människorna dansar och flockas omkring oss och jag ropar ja. Det vinteräventyret vill jag gärna uppleva.

 • Helena Eklund

  Pulkaäventyr med alla syskon och våra föräldrar, trors att vi är vuxna! Grillad korv, marshmallows och varm choklad är ett måste!!

 • Camilla

  Bästa vinter äventyret vore att åka släde med häst framför ! Packa varm choklad och lussebullar, ta med trevligt sällskap och många filtar så åker vi!

 • Karin

  Mitt önskevinteräventyr är att bli överraskad med en helikoptertur upp till något spännande berg, hoppa fallskärm och landa på toppen där det bjuds på färska våfflor med hallon och nutella och sen åka slalom ner till botten av berget där Josh Groban står och sjunger julsånger och Gunde Svan kommer springande och lägger en krans om halsen på mig samtidigt som han skriker att jag just vunnit en bil. Sen sätter vi oss alla i en skön släde som dras av ett gäng renar under en stjärnklar himmel till en liten pittoresk pub där vi avslutar kvällen med öl, skratt, sång och dans!

 • Johanna H

  Det är så svårt att inte snåla på fantasin när man är van att begränsa sina önskningar (oftast till budget, grr…) 😀
  Men ok, here we go (jag snålar inte nu!) jag vill åka tillbaka till Schweiz och åka skidor! Bo i bergen, äta färska lantägg på morgonen med en kopp varm choklad och nybakt bröd som serveras av en rund och vänlig kvinna. Sedan skidor på, lite målning i ansiktet och åka åka åka skidor hela dagen (slalom, inte längd). Äta lunch med fantastisk utsikt, dricka glöggwine på någon vilostation längst backarna. Det är en fantastisk känsla att sedan ta av sig pjäxorna och massera sina kalla lite stela överanstängda vader och luta sig tillbaka i en fåtölj framför brasan. Och vi får inte glömma en storslagen middag innan sängdags. Och kanske en öl eller ett glas vin. Aaaaaaah….

 • Love

  En av mina drömmer till ett vinteräventyr är att vara i New York över hela jul och nyår. Se på alla stora byggnader, ha massa snö, kolla in alla hus som dekoreras med massa ljus. Kunna gå och shoppa och dricka varmchoklad och bara ha det mysigt. Åka skidskor i central park, och få lite feeling från Home Alone filmerna! Sen även spendera nyår på Time Square och se kulan åka ner med flera hundra människor.

 • Sofia Eriksson

  Det drömmigaste vinteräventyret för mig hade vart tillsammans med min pojkvän där vi bor i en stor fin stuga i alperna i Österrike där vi spelar sällskapsspel där vi bara njuter av varandras sällskap. 🙂

 • Ellen

  Jag drömmer mig bort där stora snöflingor sakta faller ner .
  Jag drömmer mig bort där jag kastar snöbollar på någon som får mig att så där magiskt le
  Jag drömmer mig bort att vi en stuga kokar te och under misteln en puss eller två
  Jag drömmer mig bort att han är den jag väntat och längtat så efter
  Jag drömmer mig bort att jag är hans prinsessa
  Jag drömmer mig bort att nästa jul så är vi tre och det bästa av oss båda har vi fått i en gåva som är så älskad av oss

 • Milla

  Ett fantasiäventyr utan gränser med fantastisk vy och natur,
  där jag under bar himmel och stjärnor kan ta mig en lur,
  att få höra djungels liv,
  att i regnskogen få ta ett kliv,
  detta är mina drömmars tur,
  och att vinna denna tävling är min dunderkur!

 • Sandra Nilsson

  Jag skulle vilja pälsa på mig fullt med kläder, ta på mig en välpackad ryggsäck med sovsäck tillsammans med min sambo. Middag gjord av fisk vi pimplat på sjön runt en brasa för att sen sova under bar himmel, med en stjärnhimmel till tak med norrsken som tittar fram då och då. Och genom att man får önska så ska det inte va så kallt, men ändå mycket snö. Härligt att drömma:)

 • Madeleine

  Mitt drömmigaste vinteräventyr vore att åka till Norge med min familj och ha snöbollskrig påväg upp mot toppen! Sedan ha med nistepacke med bröd och varm choklad att äta på vägen

 • Theresia Vidén

  Min dröm hade fått vara att kliva in i en verklig ”Tomtens verkstad”. En enda lång julfest som aldrig tar slut!

 • Isabelle

  Mitt vinteräventyr är varken snö eller naturrelaterat. Jag drömmer om att gå på nobelfesten och deltar i lotteriet varje år, har alltid haft ögonen på en otrolig men enkel knallröd a-linjeformad klänning och få känna mig riktigt speciell en kväll. Gick aldrig på min studentbal och på mitt bröllop bar jag en klänning från hm för 50 kronor på rea. Det är mitt ultimata vinteräventyr!

 • Emilia Kierkegaard

  Mitt drömmigaste vinteräventyr skulle vara att åka helikopter över ett vinterklätt grand canyon och få se spektakulära vyer över isiga floder och snötäckta berg , och sedan bli avsläppt med fallskärm långt borta och ta sig tillbaka på skidor…Jag har fått nyckel och vägbeskrivning till en glasiglo med en värmande kamin där man kan övernatta och sova under stjärnhimmeln.

 • Tove

  Min mesta vinterdröm till äventyr går till Polarjazz på Svalbard. Jag hade älskat att chartra en expeditionsbåt upp dit och se djurlivet och avnjuta jazz några dagar som en del av resan. Så häftigt att jag bara måste göra det ett år!

 • Jane

  Att bli väckt av barnen på morgonen, det är fullt med snö överallt.
  Det ligger sådär drömmigt stilla, och ser så ljuvligt, mjukt och fluffigt ut.
  Vi klär på oss och går ut.
  Plötsligt möter vi ett hundspann, och åker med ut i skogen.
  Där kommer vi till en glänta med helt orörd snö.
  En eld tänds där det sen kokas en underbart god soppa. Därefter dukas det upp kakor och varm choklad.
  När vi varma och mätta fortsätter vidare kommer vi till ett torg.
  Där är alla våra vänner och familjer samlade, och på den stora scenen med storband kommer plötsligt Michael Bublé för att hålla julkonsert – bara för oss.
  Det är underbart, juligt och ljuvligt.
  Det spelas och dansas och pratas långt in på natten – och givetvis är vi inte ett dugg kalla trots att vi varit ute hela dagen.
  Vi somnar allihop med ett stort leende på våra läppar, och kommer drömma om denna dagen så länge vi lever! 😀

 • Maddie W

  Ett drömäventyr skulle få slå in ikväll: Jag skulle få åka till Tomtens rike i Mora, för att träffa tomten imorgon på min födelsedag. Har sett så mycket fram emot det äventyret med min familj! Men så blev det inte, inatt vaknade sonen med magsjuka, så tomteäventyret blir inte av.
  Men så ringde en liten snäll nisse och frågade om vi vill komma den 23e december istället! Så nu ska vi få åka på tomteäventyr dagen innan julafton och se när tomten jobbar på som allra hårdast. Ibland blir inte allt som man tänkt sig, men denna lösning blev fin ändå <3
  Som sagt så fyller jag år imorgon, så att vinna detta skulle ju verkligen bli ett stort fint plåster på såret mitt i all sjukdom! Jag behöver nytt smink, och älskar dessa färger! Hoppas på tur <3

 • Emelie Erlandsson

  Mitt bästa äventyr skulle vara att gifta mig i en isiglo och därefter slänga oss utför pulkabacken i bröllopskläder och allt! Sen skulle en skoter hämta oss och vi skulle köras till en bastu med snöutsikt där vi skulle värma oss innan det blir dags för isbad! Vilket drömäventyr säger jag bara!

 • Malin R

  Jag drömmer om att besöka vår allra nordligaste pool,
  där snön ligger vit och mörkret ersatt all sol!
  Där stjärnhimmeln sprider himmelskt ljus
  och där tomtefar kokar gröt i sitt hus!
  Där det i stugan bland tomtar och bockar,
  finns mängder med godsaker som lockar!
  Där tomtemor tar oss ut på pulkaäventyr
  -så vi alla får en paus från vardagens bestyr!
  Där vi sedan hjälper tomtenissarna att läsa önskelappar,
  innan vi omsorgsfullt tillverkar och paketerar klappar!
  Vårt drömvinteräventyr innehåller mängder med snö som pricken över i:et
  och ger oss alla ordentlig julstämning och minnen för livet!

 • Martina Andersson

  Jag längtar tills min brorson och jag kan åka längdåkning (jag drar honom gärna!) tillsammans och ta med picknick med varm choklad och bullar och bara mysa! Det är min önskevinteräventyr!

 • Emelie

  Mitt drömäventyr är väldigt enkelt men så mysigt. Först önskar jag snö, och när snön väl kommit, en heldag i en pulkabacken med mina barn. Att få se glädjen i deras ögon, höra skratten och skriken när vi åker nedför backen för det killar gott i magen. En paus med grillad korv och kanske lite varm choklad gör att bli varma. Och sedan när vi väl kommit hem och är lite småfrusna då sätter vi oss framför brasan i våran kamin och bara är. Det är mitt drömönskeäventyr just nu. Det var längesen det var så mycket snö så det gick att ha en heldag i pulkabacken 🙂

 • Sara Berggren

  Jag vill hyra en stor stuga i fjällen någonstans. Dit vill jag ta med mig min sambo och våra fina vänner. På dagarna åker vi skidor och njuter av den svenska vintern. På kvällarna går vi på after ski, badar badtunna (som vi har i stugan såklart) och äter gott. Ultimat hade varit att åka över nyår och få fira in det nya året men de människor jag älskar som mest.

 • Marianne

  En härlig slädtur till häst ute på landet . Det ska vara gnistrande kallt och man sitter mjukt och varmt under en härlig fäll. Mörkret faller och det är stjärnklart.

 • Linda

  Åh vad kul lucka!
  Mitt bästa vinteräventyr sker på natten. Jag ÄLSKAR stjärnhimlen så självklart är det en stjärnklar natt. Stor fullmåne, många stjärnfall. Vi har ett stort berg ca en kilometer från mitt hus så högst upp där hade jag gått. Lite snö på marken men inte för mycket. haft med mina bästa vänner, kaffe, fika kanske lite bubbel. Och sedan bara legat där i kylan med megamycket kläder på och sett stjärna efter stjärna falla. Så mysigt!

 • Emma Karlsson

  En heldag i en snöig pulkabacka med min dotter och med min mamma. väskan fylld med lussebullar, soppa och varmoboy ?

 • Elina Dahlgren

  Jag drömmer om att ta med dottern till tomtelandet i Rovaniemi. Skulle vara underbart att se lyckan i hennes ögon när hon får träffa riktiga tomten.

 • Joakim Paulsson

  Skoteråkning är min grej, vi älskar snö jag och min tjej. Köra iväg och blicka ut, mot horisonten som aldrig tar slut. Fika medhavd matsäck och bara njuta, och hoppas att ledigheten aldrig ska sluta.

 • L

  Mitt drömäventyr i vinter hade varit att för första gången åka upp till norra Sverige. Bo på ishotellet, åka hundsläde, se norrsken och renar springa fritt i snön. ..

 • Anna Larsson

  Få resa till Ecuador. Återvända dit där en bit av mitt hjärta finns kvar. Där bodde jag en gång i familj i de höga bergen på söder. Lärde mig allt om hur man är en familj, om omtanke, enkelhet och att dela med sig. Spanska lärde jag mig med så att jag kunde prata med de gatubarn jag jobbade med i frivilligt socialt arbete. Vill så gärna återvända till mitt andra hem efter så många års tid och hälsa på innan det är försent. Jag vill visa min familj detta vackra land och de värden som man kan lära av Ecuadoroch människorna där.
  Visa min familj detta vackra land och dess vidunderliga vyer.. Vulkaner, hög luft, naturreservat soliga surfstränder, serpentinvägar, lianfärd i djungeln och urbefolkningarnas byar.

 • Isabelle

  Har enda sedan jag var liten alltid velat åka till Bahamas & simma med grisar. Ja du hörde rätt, det är faktiskt något man kan göra där. Tänk att få vara på världens finaste ställe & samtidigt simma runt med söta små grisar. Underbart!

 • Yohanna af Skovde

  Jag skulle vilja vara insnöad i en stuga med alla mina vänner en hel helg. Med vetskapen om att snön tinar men att vi får hänga tillsammans i långkalsonger, spela spel, laga mat och umgås. Precis bara vara, elda i kaminen och för evigt ha minnet kvar av den helgen vi blev insnöade och inte kunde åka skidor men vi hade världens bästa helg ändå med kravlöst häng.

 • Johanna Lind

  Tomtens verkstad hade vart ett kul äventyr,
  Men ska jag vara realistisk jag mot Norrland styr.
  Att i riktig vinter få leka med mina barn,
  Och på kvällen dricka spetsad choklad med karln.
  När mörker sluter sej kring oss och snön ligger vit utanför,
  Barnens tunga andetag är det enda som tystnaden stör.
  I ett vinterlandskap ett stilla lugn sej sänker,
  Det är mitt äventyr om jag nu fritt tänker.

 • Anna Eriksson

  Att åka skidor i alperna har alltid varit en önskan som stått högt uppe på listan men inte blivit uppfylld än. Det hade varit helt magiskt och åka i pudersnön ❄️⛷

 • Angelika

  Min önskedröm (vinterdröm) är att min syster ska bli fri ifrån cancern. Det är 3:dje gången som leukemin kommit tillbaka, så jag hoppas och tror att behandlungen hjälper den här gången, och att vi får fira jul tillsammans i hemmets lugna vrå.

 • sandra

  Om man verkligen får drömma lite nu då, så skulle jag vilja ta med mig hela familjen inkl. sambo och våra 2 (stora) vovvar till ett lyxhotell högt upp i Sverige, kanske till och med det kända ishotellet. Där skulle vi spendera dagarna med att åka skidor, skoter, köra 4-spann med vovvarna och givetvis mysa en massa, oj vad tjocka vi skulle bli av all varm choklad och lussebullar vi skulle äta, men vad gör de. Givetvis skulle himmelen vara full av norrsken och snöflingor varje dag/kväll och hotellet skulle ha på lugna favoriter med deras julmusik dagarna i ända.
  Det vore en drömresa för mig

 • Maria S

  Jag vill resa till Svalbard och se isbjörnar, åka båt bland isberg, se riktig midnattssol och förhoppningsvis massa norrsken. Det är ju i princip ”vinter” där i våra mått mätt hela tiden och jag ser det som ett äventyr att åka dit då jag aldrig varit så långt norrut!

 • Daniella

  Jag tävlar för min mammas del då hon aldrig köper smink till sig själv, hon unnar aldrig sig själv något sådant utan det brukar vara vi barn som får en hel del. Hade hon fått detta hade hon blivit superglad <3

 • Daniella

  Och jag vill åka till Österrike, bo i en stuga med en massa snö runt omkring. Tänk er gå ut på julaftonsmorgonen och se snö! Inomhus ska det vara varmt och skönt, gärna en brasa igång och julmusik på högsta volym. Jag vill att hela familjen ska vara med, vilket kanske inte alltid är optimalt då vi inte brukar åka så långa sträckor tillsammans, pga småbarn etc. Men under min resa är ingen glömd <3

 • Sarah

  Oh min absolut bästa äventyrsdrömresa, skulle varit om jag och min man kunde åka iväg ensamma till bergen i Montenegro, väl framme står en präst och väntar vi blir vigda och bortförda med kälke till ett stort uppställt tält, med massa familj och vänner väntandes så blir det ett helt magiskt sagolikt bröllop som varken jag eller min man hade en anning om! Det är verkligen min dröm!

 • Anna Nikkinen

  Kalla det en fantasi, en dröm…
  Jag skulle vilja bjuda in alla människor som inte har ett hem till ett oändligt stort hus där det finns mat och husrum för alla. Oavsett var vi är födda eller vilket språk vi pratar. Vi skulle vara ute hela dagarna i snön, leka, åka skidor, spark, pulka eller något annat. Vi skulle göra upp eld och grilla korv, dricka glögg, varm choklad eller vad man bäst tycker om. Sen kommer kvällen, vi tänder eld i brasan, lagar mat från världens alla hörn och givetvis är Sverige ett av de hörnen. Det är visst julafton så tomten knackar på dörren, i sin stora säck har han med sig fred och frihet åt alla, kärlek och värme åt envar.
  Kanske låter det patetiskt och sentimentalt men sån är min dröm. Det är allt för många som fryser i vår värld.

 • Sofia

  Mitt önske vinteräventry är att åka till jokkmocksmarkand och bo på ishotellet i jukkasjärvi med min pojkvänn det skulle vara underbart och mysigt tror jag.

 • Sandra

  Om jag fick bestämma vadsomhelst så skulle jag åka till Igloo hotel i Finland! Det finns såna där glas ”igloos” som man kan se stjärnhimlen/norrskenet fast man är inomhus! Hur mysigt skulle det inte vara?! Jag och pojkvännen som kurar tätt ihop med varm choklad och filtar och så ser vi på norrskenet!

 • Johanna

  Jag har alltid drömt om julskyltningen i London. Att gå där bland alla lampor, upplysta skyltfönster och julmarknader. Fixa julklapparna och dricka varm choklad!

 • Maja

  Åååh jag skulle vilja fira jul i London. Tänk om man skulle vara där, med snö, shopping och allt!!! Det skulle vara så mysigt.

 • Elin Nordlöf

  Mitt största önskevinteräventyr tillsammans med min pojkvän är att åka till finska Lappland och bo i en sån där liten ”stuga” som ser ut som en snöglob med glasväggar/tak, där man kan se norrsken direkt från sängen! Ett par timmar med bil därifrån finns Santa Claus village som dom säger är tomtens hem, där man även kan träffa honom och hans renar 😉

 • Lotta Vikström

  Jag hade velat ta med mina två små barn till Rovaniemi i Finska Lappland! Åka släde, bygga snögubbar och – såklart – träffa tomten! Hur häftigt hade inte det varit (för hela familjen ;)) ??

 • Emmy Klasen

  Att åka till Island med hela familjen! Har alltid velat åka dit och det känns som att det ligger något magiskt över landet på något sätt. Att få bada i dom varma källorna medan snön ligger vit hade ju varit en dröm!

 • Sofia

  Jag skulle vilja åka hundsläde i fjällen i -10 grader i snö och sol. Sen gräva sig en bivack i snön i soligt läge och grilla korv och pinnbröd och dricka varm choklad. Tillsammans med mina föräldrar och syskon med familjer såklart!

 • Sara Källström

  Mitt drömäventyr är med maken min, båda på våra mc! Åkandes bland mysiga dalar och berg för att sen avsluta dagen i ett buddhistiskt tempel med yoga och retreat! Detta vore drömmen!!

 • Ulrika armano

  Jag drömmer om att åka hundspann i vildaste Lappland. Att kring björnar och älgar köra släden fram med sambon under björnfällen på släden (redo att hoppa ut med slägghammren ifall någon otäck best skulle komma för nära;-)
  Köra genom snötäckta landskap med ylande hundar och blicka upp mot en himmel fylld av Norrskenets färgpalett (lika färgstark som dagens vinstpaket;-)
  Vilket äventyr!
  Kram
  Ulrika

 • Ingrid

  oj då, drömäventyr va inte lätt att hitta endast ett… Men minns speciellt när jag bodde i London och upplevde den magiska julen där. Från mulled wine och karuseller på winter wonderland i Hyde park till rolig shopping i juldekorerade varuhus på Oxford. Det är verkligen något jag skulle vilja se igen och gärna ta med min pojkvän.

 • Marie

  Jag skulle vilja uppleva en skidsemester en gång till. Vi brukade åka varje år när jag var barn men nu måste det gått nästan 10 år. Min man har ju aldrig provat så skulle va himla kul att visa han hur mysigt det faktiskt är och kanske se han trilla några gånger.

 • Mackenzie

  Mitt önskeäventyr skulle nog vara att checka in på ishotellet uppe i norra Sverige – den coola känslan av att vara på ett ställe som fascinerat mig sen jag var liten! Jag vill uppleva norrsken (aldrig gjort men är på min ”bucketlist” för livet), kanske till och med på scooter som jag vet att man kan. Hoppas verkligen att detta blir av något år att jag inte bara låter tiden rinna ut!

  Vad är ditt önskeäventyr?:)

 • Raili Pikkusaari

  Min önske vinter äventyr skulle varit res till min hemalndet till Finland .Äka längdskidor som jag gjorde när jag var ung .Att känna detta underbara kännsla som skid åkning ger kan jag inte beskriva .Den kännslar vill jag gärna uppleva

 • Katja Asikainen

  Ja, riktiga vinteräventyr går jag upplevt långt ute på landet i Finland. Hos min mormor och morfar, på deras gård med kor och häst. Varga vintrar var det också. Morfar, skadad från kriget, körde häst och vagn till närmsta affär någon mil bort. Snön yrde runt oss och vi frös men som vi njöt. Hästens andetag hördes och det mörknade . Snön lyste upp spåren och kom hem med rosiga kinder och godis.
  God jul!

 • Madelad83 (Madeleine)

  Mitt önskeäventyr är att åka tillbaka i tiden till när min lillasyster var liten och vi var ute sent på kvällen och byggde en jättefin snölykta som lyste så fint. Vi hade en underbar tid så varför inte uppleva det igen.

 • Sofie

  Mitt stora äventyr för vintern, som jag faktiskt ska uppleva är att jag ska åka tjejvasan! Jag är nybörjare på längdskidor och i grunden en rätt lat person, men såg det som en väldigt rolig utmaning som jag hoppas orka genomföra!

 • Linda Rehn

  Mitt drömvinteräventyr är att övernatta i en igloo och åka hundspann! Att andas den krispiga vinterluften, få vistas i naturen och pausa för att dricka lite varm choklad – vilken upplevelse!

 • Jensan

  Min dröm vore att helt enkelt få stå med min Mamma ute i snön på nyårsafton och fira in tolvslaget. Vi brukade göra så när jag var barn. Det var en kort stund där vi flydde från nyårsfesten och tänkte på året som gått, såg fram emot det nya året och tänkte på alla nära och kära en stund. Fint minne som jag gärna vill återuppleva.

 • Alex Haukeland

  Det finaste hade absolut varit att få övernatta på Ishotellet med min maka. Tänk att få uppleva vintern på så sätt- med norrsken, varm choklad med vispad grädde, och en stjärnklar himmel medan man sitter tillsammans under en filt. Inget att tveka på! 🙂

 • Camilla H

  Vilken upplyftande tävling, nu kör vi och håller tummarna.
  Mitt drömäventyr skulle nog vara ett safari äventyr eller Amazonas och se gömda monument och skatter, samt hur folk levde då. Riktigt intressant. Ha en fin kväll 🙂

 • Amanda

  Mitt önskevinteräventyr är att min flytt går så bra och smidigt som möjligt. Jag ska flytta till min allra första lägenhet vid årsskiftet så det blir verkligen ett önskeäventyr då det är något jag verkligen längtat efter!

 • Sophie

  Mitt vinteräventyr skulle vara att ha en stor gård, omgiven av massor
  av snö.Dit skulle jag bjuda människor som är ensamma på en mysig
  Jul och härliga vinteraktiviteter.Med artister, god mat och fina paket.
  Blir så ledsen för de som inte har någon som sträcker ut en hand åt
  de som är ensamma, speciellt nu vid alla julhelger.
  Jag skulle vilja ge dem ett juläventyr, som de kan bära med sig länge.

 • Anna

  Jag är sådan att jag får en kick av att göra det ogörliga. Eftersom jag bestigit en mängd berg sommartid börjar jag se bortom det jag redan kan och känner mig hyfsat trygg med. Jag vill nu ut på bergsäventyr vintertid. Utlämnad åt vädrets nycker, åt mig själv, åt uppfinningsrikedom, åt hårda villkor och slit. I år blir ett övningsår – men nästa år vill jag utmana mig!

 • Olivia A

  En privat villa på Bali i Indonesien, längtar så dit, att kunna njuta av värmen när man vet att man inte har den hemma i Sverige, ovh annorlunda mat! Att bara kunna sola, äta gott, njuta av semester är livet för mig. Gillar egentligen inte att spendera vintern hemma utan nyår är jag jättegärna i värmen – däremot julen, då är det givet för mig att vara hemma. Att få blanda massa olika färger på bikinis, toppas, kjolar, baddräkter, solglasögon och smink när mam är på Bali är helt fantastiskt!! Därför hade det vart GRYMT att vinna detta set då jag älskar att kunna piffa till mig och utforsla nya saker med smink (helst efter att ha fått lite solbränd hud) och drömmer mig bort till värmen:)

 • Sara B

  Mitt bästa vinteräventyr skulle faktiskt vara att fara på julottan men på gammaldagsvis (som i Emil) med häst och vagn. Det känns magiskt att åka i mörkret på en vinterväg i en vagn dragen av häst och med lyktor på släden. Magiskt och om k te julkänslan infunnit sig innan så lär den ha gjort det efter 🙂 jag sminkar mig sällan då jag är usel på det, men om jag vinner denna vinst lovar jag att börja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *