Okategoriserade

Adventslucka 2 – Paris Berlin

Advents/Bonuslucka 2 är här och nu är det halvvägs! Idag kan du vinna ett snyggt kit från Paris Berlin, ett fantastiskt märke med hög kvalitet som dessutom är veganvänligt.

I detta kit hittar ni en mascara som ger både volym och längd till fransarna i bara ett enda drag. Perfekt för er som vill ha mycket och snabbt! Ett vackert läppstift med satinfinish som återfuktar läppen och lämnar den perfekt semimatt. Stiftet kommer vara supersnyggt till våren, det kan jag lova!

Och inte nog med det, något som också kommer vara snyggt till sommaren är krämskuggan, speciellt då man kanske inte vill ha så mycket smink men ändå vill se perfekt glowig ut. Eller när man helt enkelt vill ha en snygg dewig look. På ögonen de dagar man vill ha en lite mer diskret look, eller helt enkelt vill få till en snygg sotning kan man istället använda refillskuggan som är med i kitet. En perfekt färg kan jag säga er!

Detta kit passar verkligen alla, så se till att vara med och tävla om detta efter jul! Vad ska du göra för att vinna?

Jo du ska  motivera varför just du behöver detta kitet och varför du ska vinna?

Glöm inte att luckan inte öppnar förrän på julafton! Så efter det och hela vägen fram till nyår kan ni vara med och tävla om kitet. Och missa inte de andra adventstävlingarna heller!

7 kommentarer

 • Anna

  Jag älskar make up, och här är en färg som jag inte riktigt varit i kontakt med förut. Det som är så roligt med att vinna ett kit, är att någon annan har valt färgen och att man får chansen att prova något man inte själv skulle ha köpt i butik. Men det kan ju bli en ny favorit! Som den gången jag provade rouge efter rouge och aldrig blev nöjd, och expediten sade: ”Det här är din färg”. Jag skulle inte ens ha tittat åt den färgen före, men provade den – och det är fortfarande den som är min favorit!

 • Annika Samuelsson

  Ett survivalkit för en stressad mamma där sminkväskan nu börjar sina
  prioriterar istället inköp till de mina. Så mycket som tonåringar behöver så blir det ej några kronor över.
  Skulle älska att få vinna detta och färgerna verkar dessutom vara de rätta.

 • Theresia Vidén

  Snygg färg på det röda läppstiftet! Skulle vara en dröm att få vinna lite fint smink. En liten försenad julklapp till mig själv.

 • Becky

  I slutet av januari är det en helt ny jobb framför mig,en total ny utmaning som kräver att jag måste ser ut lite finare.Det kan jag göra självklart med Paris Berlin kitet!

 • Claudia Kerttu

  Jag arbetar med att informera och sprida kunskap om psykisk ohälsa, så givande och ger så mycket tillbaka! I mitt arbete träffar jag mycket människor i samhällets alla skikt. För mig är det viktigt att se fräsch och pigg ut utan att det ser ”för mycket” ut. Nu börjar mina favvo grejer ta slut? och jag är beredd att prova något nytt!

 • Sara B

  Jag har en mascara från vet inte när och har nog aldrig ägt ett läppstift… de andra sakerna vet jag knappt vad de betyder vilket då borde betyda att jag behöver dom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *