Julkalender – Lucka 12 – Féret Parfumeur

Lucka nummer 12 är nu öppen, detta lagom till att snön slagit till, i alla fall här i Göteborg. Här ligger snön i drivor som ett härligt vinterdrömland. Och med kylan kommer torra händer och läppar. Så då passar vi på att tävla ut ett kit från Féret Parfumeur innehållandes ett multibalm och en handgel.

Féret Parfumeur är ett franskt familjeföretag som varit aktiva och erbjudit skönhetsprodukter sedan 1878. De använder sig av ekologisk honung i alla sina produkter och alla har en härligt pudrig rosdoft. De använder sig av naturliga ingredienser och klassiska recept. Gelen är faktiskt till och med grundreceptet från 1800-talet, så en produkt man verkligen kan lita på. Dessutom är de snygga och härligt retro och allt är tillverkat i Frankrike.

Hyalomiel är handkrämen som mer ser ut som en gel, den kladdar eller fläckar inte och gör händerna fantastiskt mjuka och härliga.

Le baume är verkligen en multiprodukt som går att använda överallt där du är extra torr och känslig. Den lugnar och återfuktar och är drömmen för torra läppar. Jag älskar den! Dessutom är den helt naturlig och kan användas även av barn.

Vill du vinna detta kit?

För att vinna detta kit vill jag att du motiverar varför du ska vinna med max 10 ord och för att få en extra bonus följer mig på instagram SaraGlavin_. Glöm inte ange din mailadress och din instagram.

Luckan är öppen till 16/12 23:59. Lycka till!

Publicerat av

47 reaktioner till “Julkalender – Lucka 12 – Féret Parfumeur

 1. När jag nu snart fyller år( 22/12) kanske jag detta vårdande kit får.
  Jag slipper nariga läppar och händer och kan fokusera på det som händer.

 2. är torraste människan på denna planet, hoppas vinna vårdande paket!

  Följer på instagram som lillakarlsbyn

 3. Torra läppar torra händer, hoppas snart att kylan vänder men här finns visst hjälp att få med detta Le baume verkar va det rätta

 4. Hela jag är som ett snustorrt russin hela vinterhalvåret. Detta hade garanterat hjälpt mig denna vinter!
  Följer på instagram : isabellehedstrom

 5. Detta hade vart underbart att vinna, jag jobbar inom hemtjänst och spritar därför ofta händerna.. Detta leder till att mina händer blir så torra att de självspricker hela tiden, inte alls skönt.. (detta trots att jag varje kväll smörjer in med vanlig hudkräm) Förhoppningsvis skulle detta kit vara räddningen som förhindrar det 🙂

 6. Som sjuksköterska är det mycket tvätt av händer så detta kit kan hjälpa mina händer få fukt och bli mjuka.

 7. Självklart följer jag dig på IG ! Själv heter jag ettena07 där.
  kräm för narig hud
  Smörj, du blir en mjuk brud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *