Beauty,  Recension

Recension – XLash Pro

Inlägg i samarbete med XLash.

Sedan jag 2016 skrev en recension om XLash, så har det inlägget haft besök dagligen, så nu när jag fick möjligheten att åter igen testa XLash blev jag superglad. Speciellt då jag kände att jag ville uppdatera den och ge er större inblick i hur det fungerade för mig denna gången.

Kitet jag fick hem innehållande XLASH Pro, Xlips och XBrow. I Detta inlägg kommer vi dock främsty diskutera XLash.

Vad är XLASH?

XLash är kortfattat ett ögonfransserum. Det arbetar genom att förlänga ögonfransarnas livscykel, men även genom att stimulera hårsäckarna så att fransarna blir längre och fylligare. Det innehåller ingredienser som stimulerar keratinproduktionen. Nyckelingredienserna är Biotin, som ger fukt och stimulerar hårtillväxt samt Myristoyl pentapeptide-17 som ökar keratinproduktionen. Det är dermatologiskt testat och har kliniska bevis på att det fungerar.

En sak jag vet många använder i dagsläget är ögonfransförlängning och med en längre cykel än vanligt så håller ju fransarna längre, och i och med att Xlash inte innehåller någon olja så fungerar den fint ihop med ögonfransförlängning.

En annan väldigt positiv sak men Xlash är att produkterna inte är djurtestade.

Hur applicerar man Xlash?

Applicering av XLash.

Det är superenkelt, den är tillverkad så att man smidigt applicerar XLash som en eyeliner närmast fransraden. Detta ca 1h innan läggdags, så lagom till att man har tagit bort sminket och ordnat med kvällshudvården och låtit den sjunka in kan man dra på Xlash. Innan man borstar tänder och allt det där.

Hur blev då resultatet?

Nu kommer vi till den spännande delen, som de flesta av er säkert varit mest intresserade av. Före och efter-bilder, och svar på frågan om vad jag tycker.

Till att börja med, visst är uppdateringen av utseendet helt fantastisk? Det ser och känns lyxigt. Och läppglanset med samma utseende tar man gärna fram och applicerar, då det är en så fin förpackning. Men ja, förpackning i all ära. Det är ju innehållet vi vill veta om?

Och XLash garanterar resultat, att man efter 28 dagar faktiskt kan se skillnad i både längd och volym. Och efter att jag testat i 28 dagar så kan jag inte annat än att hålla med. Mina fransar var innan lite trötta och torra. Men nu upplever jag att de rest sig lite, och fått tillbaka sin naturliga böj som jag saknat. Bara det gör ju att de känns mycket längre än vad de är. Därför är det så himla bra att man med serumet faktiskt får med en mätsticka, för då kan man verkligen se om längden påverkats.

Och faktiskt, på bara 28 dagar har mina fransar vuxit från ca 6mm till 7-8mm. Och med tanke på att ögonfransar har en livscykel på 2-3 månader så ser jag verkligen fram emot att uppdatera er hur det ser ut om ännu en månad med Xlash. Speciellt eftersom, som man kan se på bilderna, jag var i en slutfas på fransarna när det började, många av fransarna var jämnlånga och väldigt få nya var påväg ut. På efter-bilden ser man att många håller på att växa ut. Och då har ändå längden på de långa ökat.

Före Xlash – 6mm långa fransar.
Efter Xlash i 28 dagar – 7 -8 mm långa fransar.

Det svåra för mig är att, utan mascara, visa er hur resultatet ser ut eftersom mina fransar är i princip genomskinliga. Jag fick dem att synas bra på en före-bild. Men fick inte lika bra bild på efter-bilden, så jag la på lite fransmarkering på fransarna också, för att ni ska se hur spänsten ökat.

Däremot upplever jag verkligen att mina fransar ser fantastiska ut med mascara numer, då kammas de igenom, får extra hjälp med böjen och ännu mer längd. De är en riktigt bra grund för mascaran nu. Men det använder jag inte så ofta i och med att jag jobbar hemma.

Före, av någon anledning är fransarna ganska raka. Och torra efter sommaren.
Efter – ökad spänst
Här ser man också hur fransarna böjer sig bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *