Familjeliv,  Resor

Kolmården

Nej men varför inte fortsätta på det här med att uppdatera er om allt som hänt i sommar, nu när det ändå är november. Vi tog ju som vi nämnde en sväng förbi Gränna. det var på vägen hem från Kolmården. Planen var att vi skulle åkt till Astrid Lindgrens värld, men ja. Det fick ju stänga. Så vi bokade Kolmården istället. Och lillan var mycket nöjd med det.

Det var glass, massor av roliga djur och en viss del regn. Och en lunch med en fantastisk utsikt. Dock var det absolut bästa den underbara linbanan, hon var helt lyrisk och ville åka igen så snart vi gått av. Det sämsta var helt klart att Bamses värld var stängd. Så vi får ta en ny tur när det är helt öppet igen.

Som ni ser så var det ett himla varierande väder, det var sol, shorts och keps. Och lite senare regnkläder. Men man hänger inte läpp för det.

Man kom verkligen nära djuren på vissa ställen.
Ett lejon som lekte långt inne i inhägnaden som vi fick se från linbanan.
Magisk utsikt från lunchrestaurangen, men ett tips är verkligen att boka bord. Vi fick köa för att få plats. Och då var det ändå Coronaanpassat besök på djurparken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *