Okategoriserade

Nya namnlappar + rabattkod

I samarbete med Minilappar.se

Detta inlägg innehåller rabattkoder som jag tjänar på.

Till hösten blir det dags för oss att byta förskola, och då blir det nya rutiner och fröknar. Då har de inte längre stenkoll på vems saker som är vems (hur de nu kunnat haft det innan är jag verkligen imponerad över) så då kom detta samarbetet helt perfekt!

Jag har nämligen fått testa på minilappars namnlappar för att märka alla förskolekläder och saker så som vattenflaskor, favoritgosedjur och solkräm. Tidigare har jag testat namnlappar från andra märken och måste verkligen säga att jag är imponerad av dessa, de är mjuka, följsamma på ett sådant sätt att de följer tyget och de släpper inte.

Namnlappar, blåa och rosa med enhörningar på.

Det fanns massor av fantastiska motiv att välja mellan på dessa namnlappar. Så jag valde ett ark i blått med enhörningar och ett rosa med enhörningar. Så att min enhörningsälskande dotter lätt kan se vems de är. Dessvärre blir det svårt att visa närbild då jag även la till telefonnummer.

Ytterligare tycker jag att minilappars namnlappar är väldigt bra då de håller för både tvätt, disk och torktumling. Så man kan hantera sakerna på precis samma sätt som innan. Dessutom kan man få bort dem sen när barnet vuxit ur kläderna och man som jag gärna vill sälja dem vidare, helst utan märkning!

Rabattkod

Självfallet har jag även en rabattkod att dela ut till er där ni får 20% på det köp hos Minilappar.se. Så passa på nu att gå in och designa era egna lappar och var redo för att märka höstens kläder i tid! Koden ni kan använda är saraglavin20!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *