Familjeliv,  Inredning

Vi har flyttat!

Ja, precis som det står. Livet tog sig en rejäl vändning, vi bor nu i radhus och håller för fullt på att inreda kaoset. Så som ni förstår har jag inte mycket tid över till mycket, det är hästar och hus som gäller.

Våran älskade lilla Lady har flyttat, så vi är i full jakt på en liten ponny till Cleo, helst att vara medryttare på, men snart köper jag en åm rätt dyker upp. Och Robban är skadad och på återhämtning. Så så mycket ridning är det inte för oss. Hästliv ni vet.

Desto roligare är det att inreda, att försöka komma framtill vad som ska göras och hur vi vill ha det. Det har gjort en del ommålning, och mer ska det bli. Senaste beskedet är också att vi ska riva ut köket och sätta in ett nytt, öppna upp lite mer och släppa in ljuset.

Här bor vi! Tog en snabb bild för att skicka, stolt som jag var över att ha satt upp nytt staket helt själv. Och som ni ser på resten av stöket – jag har gjort om en del i trädgården. Nu hoppas jag att detta, tillsammans med lite fröer jag helt glömt så och som troligtvis är försent med nu, kommer generera en fantastisk trädgård året om. Jag menar, jag har fortfarande flera blommor som blommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *